iPhone SE 2016'dan SE2020'ye geçmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5K bandında iPhone SE almak bana göre saçmadır sadece markaya para vermiş olursunuz ayrıca pahalı markaların ucuz ürünlerini almanın sonucu hüsrandır 5K bandında iPhone seden çok çok iyi telefonlar var. 2.5 k telefonlar ile aynı seviyede şu an sırf aynadan fotoğraf çekince iPhone logosu görünmesi için 5K vercekseniz siz bilirsiniz.😐

Ayrıca bataryası, ekranı ve kamerası fiyatına göre yetersizdir.

Hocam random atmak serbest miydi? Tam randomluk espri çünkü.

Hocam 6-7 saat dayanıyor diyorlar (oyunlarda değil bu tabii)
@444219 hocam telefonun şarjının uzun gitmesi sadece MAh'e bağlı sanıyorsanız, konuşup insanların kafasını karıştırmayın lütfen.
Oyun oynayan birisi zaten ekranından dolayı iPhone tercih etmez.

Hocam IOS'dan Android bir telefona geçmeyi düşünmeyin. Hele hele MIUI'a falan hiç hiç düşünmeyin. Uzun süre kullanmak istiyorsanız ve oyun oynamıyorsanız (oyun oynayacaksanız Xiaomi bile SE 2020'den iyi olur) SE 2020 en iyi seçenek olur.

Akıllı telefon tavsiyeleri bölümüne açsaydınız 2000 mAh çok az alınmaz diyen arkadaşlar çıkmazdı.

Xiaomi alacaksa arkadaşımız Note 8 Pro alsın. Oyunlarda gayet yeterlidir. 6 -7 saat görünce şaşırdım. 10 saat falan görüyordum forumda ama hadi o da yeterli. Sonuçta işlemcisi iyi. Abi Xiaomi telefonların kötü yanı ağır kullanımda 3 yıldan sonra balon olur ama ilk 2 sene canavar gibi çalışır.

2.5 k telefonlar ile aynı seviyede şu an sırf aynadan fotoğraf çekince iPhone logosu görünmesi için 5K vercekseniz siz bilirsiniz.
Tam kulaktan dolma konusanlarin kuracagi bir cumle...

SE 2020 alınır mı?
Forumdakiler:

Ekran kötü?
Ama işlemcisi iyi abi.

Kullanım süresi az?
Ama işlemcisi iyi abi.

İşletim sistemi?
Ama işlemcisi iyi abi.

Fiyatı?
Ama işlemcisi iyi abi.

Diğer telefonlara kıyas.
Ama işlemcisi iyi abi.

Kamera pek iyi değil gibi?
Ama işlemcisi iyi abi.

Ekran gövde oranı az.
Ama işlemcisi iyi abi.

iPhone SE de A13 bionic var. İdare eder. İsteğe bağlı ihtiyaca göre kişiden kişiye değişebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı