iPhone SE 2016'dan SE2020'ye geçmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla normal tartışmıyorsunuz. Birilerine hakaret mi ettiniz? Küfür mü ettiniz? 10 adet banlanan hesaptan ders çıkaramadıysanız daha seviyeli tartışmayı öğrenebilirsiniz.

Hocam burada IOS'dan MIUI'a geçin diyen adam diğer konularda Turbox önermiştir.

Hocam tartışma yapmıyor arkadaşımız. Çünkü karşıdakini dinlemeden kendi kafasına göre iş yapıyor.

Note 8 Pro önerdi ciddi ciddi ya. Sonrada 2 katı daha pahalı olan cihaz ile IPhone'u karşılaştırıp SE 2020 kötü dedi.
Bana trol diyorsunuz diye kızıyor. Hocam kendimden emin olduğum kadar arkadaşın trol olduğuna eminim.

(Gm 20 pro>SE 2020 dememesi için bence konuyu kapatalım)

Ne kadar da azmis.

Telefon alirken kullanim amacina gore tercih edilir birader, bunu bile anlayamiyor musun sen? Insanin mentali dayanmaz seninle ugrasirken gercekten.

E o zaman gitsin 3k'ya telefon alsın diyorum yeterde artar diyorum o zamanda ama işlemcisi iyi IPhone'u alsın diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz. Adam kullanmayacaksa bu donanımları daha kötüsünü alsın bütçe ayırmasın diyorum, bu seferde yine iPhone kullanmamış, kulaktan dolma konuşuyor diyorsunuz adamın ihtiyacı az ise neden bu telefonu alsın.

Evet
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kesin olarak S20 ultra>SE 2020.

Tek eksisi Exynos 990'ın daha verimsiz olması olur (yanlış bilmiyorsam)

Eğer ki SE 2020'yi burada savunursak fanboyluk olur cidden. Aradaki fiyat farkı belli. Karşılaştırmak acayip saçma.

E o zaman gitsin 3k'ya telefon alsın diyorum yeterde artar diyorum o zamanda ama işlemcisi iyi IPhone'u alsın diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz. Adam kullanmayacaksa bu donanımları daha kötüsünü alsın bütçe ayırmasın diyorum, bu seferde yine iPhone kullanmamış, kulaktan dolma konuşuyor diyorsunuz adamın ihtiyacı az ise neden bu telefonu alsın.
3000 TL'lik Android ile SE 2020'nin omrunu karsilastirip soyler misin? Aaa bir dakika, soyleyemezsin.

Hocam kızabilirsiniz ama bence S20 ultra>SE 2020

Eğer ki SE 2020'yi burada savunursak fanboyluk olur cidden. Aradaki fiyat farkı belli. Karşılaştırmak acayip saçma.

Hayır, yanlış anladınız herhalde. Fıyat performans açısından kıyaslamaktan bahsediyorum.

Aynen öyle saçma olur. Ama S20 Ultra fiyatındaki iOS cihazı da tercih ederim yani. Siz etmez misiniz?
Ederim tabii ki. 6 yillik Android kullanicisiyim, suanda degeri 6000 TL civarinda bir telefon kullaniyorum ve isletim sisteminde 3 gunde 5 tane hata goruyorum. Gecen ekranin yarisi siyah kaldi yeniden baslatinca duzeldi mesela.

Hocam burada IOS'dan MIUI'a geçin diyen adam diğer konularda Turbox önermiştir.

Hocam tartışma yapmıyor arkadaşımız. Çünkü karşıdakini dinlemeden kendi kafasına göre iş yapıyor.

Note 8 Pro önerdi ciddi ciddi ya. Sonrada 2 katı daha pahalı olan cihaz ile IPhone'u karşılaştırıp SE 2020 kötü dedi.
Bana trol diyorsunuz diye kızıyor. Hocam kendimden emin olduğum kadar arkadaşın trol olduğuna eminim.

(Gm 20 pro>SE 2020 dememesi için bence konuyu kapatalım)

1. S20 Ultra ile karşılaştırmadım. O telefonu getirsem buraya yine SE 20'yi savunursunuz dedim, ki yaparsınız.
  2. Note 8 Pro da önermedim, ki önerebilirim. Arkadaşımızın ihtiyacını gayet karşılar. Önemli olan ihtiyaç değil mi? @methz
  3. MIUI, IOS'dan iyi değil, ki MIUI savunmadım. Mesajları gösterebilirsin savunduysam. Ayrıca arkadaş sıradan kullanıcı. MIUI'a geçse sorun yaşamaz.

Hayır, yanlış anladınız herhalde. Fıyat performans açısından kıyaslamaktan bahsediyorum.

Hocam fiyat/performans açısından kıyaslamak saçma olur. A52 fiyat performans bir cihazdır o zaman A52>mi Note 10 Pro diyemeyiz.

Aynen öyle saçma olur. Ama S20 Ultra fiyatındaki iOS cihazı da tercih ederim yani. Siz etmez misiniz?

Bende kesinlikle iOS cihaz tercih ederim hocam ama çok fazla oyun oynayan veya sürekli film, dizi izleyen birisi için iPhone önermezdim.

Bu zamana kadar çok iPhone cihaz kullandım ve sürekli beni şaşırtıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı