iPhone SE 2016'dan SE2020'ye geçmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.nesile göre boyutu daha büyük ve bataryası da daha iyi. Bence geçebilirsin.

Evet
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha izlemedim soldaki S20 Ultra değilse hesabımı kapatır giderim müstakil ev ile ağrı dağı kadar fark var arada ayrıca neden S20 ile karşılaştırıyorsunuz anlamadım.

Bataryası 1. nesile göre biraz daha iyi, boyutu da 6-7-8 serileri ile aynı. Eğer günlük ortalama 4-5 saat ekran süresi senin için yeterli bir süre değilse SE önermem. Onun dışında güzel bir telefondur.

Daha izlemedim soldaki S20 Ultra değilse hesabımı kapatır giderim müstakil ev ile ağrı dağı kadar fark var arada ayrıca neden S20 ile karşılaştırıyorsunuz anlamadım.
Siz dediniz diye karsilastiriyor?
1.s20 ultra ile karşılaştırmadım o telefonu getirsem buraya yine se 20 yi savunursunuz dedim ki yaparsınız

2.note 8 pro da önermedim ki önerebilirim arkadaşımızın ihtiyacını gayet karşılar önemli olan ihtiyar dimi @methz

3.MIUI IOS dan iyi değil ki MIUI savunmadım mesajları gösterebilirsin savunduysam ayrıca arkadaş sıradan kullanıcı MIUI a geçse sorun yaşamaz
Ben daha ugrasmak istemiyorum. Iyi gunler size. Laf anlatmaya calismaya devam edecek arkadaslar varsa da basarilar dilerim, kolay gelsin.

1620032348093.png

3:13
1620032388106.png

5:56

Allah aşkına kapat hesabını git de kurtulak sınava giricem sabahtan beri yazdıklarını okuyup sinir oluyorum burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı