iPhone SE 2016'dan SE2020'ye geçmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ederim tabii ki. 6 yillik Android kullanicisiyim, şu anda degeri 6000 TL civarinda bir telefon kullanıyorum ve isletim sisteminde 3 gunde 5 tane hata goruyorum. Gecen ekranin yarisi siyah kaldi yeniden baslatinca duzeldi mesela.

Hocam MIUI kullanmadan arayüzünüze laf etmeyin derim :D.
Android alanında da Oxygen OS, One UI, EMUI gibi başarılı arayüzler olsa da bir iOS değil hiçbiri (Oxygen OS kalite anlamında yakın IOS'a )

Eeee ne yapalım adamlar fotoğrafın sol altına marka model hatta hangi lensle çekildiğine dair banner koymuyor gözü tok firma bu.

Ya da 108 MP kamera koyup kullanıcılarını kandırmaya çalışmıyor.

Hocam MIUI kullanmadan ara yüzünüze laf etmeyin derim :D.
Android alanında da oxygenos, One UI, EMUI gibi başarılı şeyler olsa da bir iOS değil hiçbiri (Oxygen OS kalite anlamında yakın IOS'a )

MIUI ayri bir dert zaten. :) Arayuz tasarimi IOS olmasa da seviyorum ben, ama hatalar bezdiriyor gercekten. Neyse, en azindan MIUI'da daha cok var diye bir motivasyonum var artik.

Telefondan fazla anlamıyorum ama 1821 mAh çok az değil mi?

Hocam şarjın uzun gitmesi birçok şeye bağlıdır.
Yazılım, işlemcinin batarya tüketimi, ekranın batarya tüketimi gibi birçok şey.

mAh olarak çok zayıf ama saydığım 3 şey olarak çok iyi SE 2020. Kullanıcılar 6-7 saat götürdüğünü söylüyor ama batarya olarak zayıf bir telefon SE 2020.
Çok az değil ama az.

Hocam şarjın uzun gitmesi birçok şeye bağlıdır.
Yazılım, işlemcinin batarya tüketimi, ekranın batarya tüketimi gibi birçok şey.

mAh olarak çok zayıf ama saydığım 3 şey olarak çok iyi SE 2020.kullanıcılar 6-7 saat götürdüğünü söylüyor ama batarya olarak zayıf bir telefon SE 2020.
Çok az değil ama az.
Hocam 6-7 saat de değil 5-5,5 saat felan oluyor maksimum. 5.5'da çok zor.

Hocam MIUI kullanmadan ara yüzünüze laf etmeyin derim :D.
Android alanında da oxygenos, One UI, EMUI gibi başarılı şeyler olsa da bir iOS değil hiçbiri (Oxygen OS kalite anlamında yakın IOS'a )

1620035181752.png

Uzaya da zoom'luyor mu? (Yazıyı tam okuyun)

Şarjı normal kullanımda 5 saat ekran süresi sunuyor. Düşük güç modu ile 7 saat alınabilir. Her türlü ayar açık ve parlaklık sonda gezerseniz 4 saat alırsınız.

Tavsiye etmem. Aynı paraya Samsung Galaxy S10+ aldım aşırı memnunum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı