iPhone SE 2020 alınır mı?

Daha geçen sene İphone 5S kullandım cayır cayır 0 kasma vardı şuan elimde Xiaomi var ara ara tekliyor. Kısa özet hiç bir android telefon 3 seneden fazla dayanmaz genelde garanti bitişine doğru gidiyor.

Daha geçen sene İphone 5S kullandım cayır cayır 0 kasma vardı şuan elimde Xiaomi var ara ara tekliyor. Kısa özet hiç bir android telefon 3 seneden fazla dayanmaz genelde garanti bitişine doğru gidiyor.
Kullanmayı bilmezsen teklemesi normal. Çünkü android çok özgür bir işletim sistemi, ios gibi kısıtlamıyor. Ben 2017'den beri Galaxy A5 2017 kullanmaktayım, amiral gemisi bile olmamasına rağmen, 3 senedir hala memnunum.

Arkadaşlar oyun pek oynamam Twitter, WhatsApp ve uzun ömürlü (5-6 sene) olması ilk kriterlerim.

Bende SE 2020 kullanıyorum senin kullandığın uygulamaları kullanıyorum (hatta telefonda youtube bile yok) normal gündelik kullanımda ben 2 buçuk gün gittiğini gördüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı