iPhone SE 2020 mi alınmalı S20 mi?

XR almak bence daha mantıklı. SE 2'nin 2000 MAh bile olmayan bataryasındansa en azından günü çıkarır.

Akrabanız neye önem veriyor?

Hız Test:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamera Test:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Batarya Test:

1610373105298.png

@borusan12 bir şey merak ediyorsan çekinmeden sor. Bir yerde kafana oturmayan bir şey varsa sorabilirsin. Konularımı inceleyerek bir şey anlayamazsın.
Akrabanız neye önem veriyor?

Hız Test:

Kamera Test:

Batarya Test:

Hepsini izleyip döneceğim. Teşekkürler.

SE 2'nin çok kötü tasarımı var ve küçük onun dışında bence Apple tercih edilmeli hem en az 5 yıl güncelleme desteği var. Batarya anlamında zaten ekranı küçük o yüzden günü çıkarır diye düşünüyorum. Samsung'a oldum olası empati duyamadım zaten.

Hocam o zaman iPhone 12 Pro önerelim direkt?
Bütçe sorun değil diye bütçenin dışına çıkmak olmaz. Adam belki o kadar değer veriyor ve o kadarlık bir hediye almak istemiş?
500 TL için birini kırmaya gerek yok. Çok aşırmadı bütçeyi. Aşırı dert değil. Eğer diğer tüm telefonlardan daha memnun edecekse, tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı