borusan12
Kilopat
Saygısız olmanız. İsterseniz kalem hediye edin canım ona mı takılacağız burada?Ağzındaki baklayı çıkar sen. İlginç konu olmasının sebebi, akrabamıza telefon almamız mı?
Saygısız olmanız. İsterseniz kalem hediye edin canım ona mı takılacağız burada?Ağzındaki baklayı çıkar sen. İlginç konu olmasının sebebi, akrabamıza telefon almamız mı?
Akrabanız neye önem veriyor?
Hız Test:
Kamera Test:
Batarya Test:
Aslında 500 TL çok değil. Eğer performans olarak 2 telefondan daha iyi ise. XR da kafama yattı. iPhone 11 de listeye girsin.Açıkçası sizin için bütçenin sorun olacağını sanmıyorum ve 11 öneriyorum.
iPhone 11 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Hocam o zaman iPhone 12 Pro önerelim direk?Açıkçası sizin için bütçenin sorun olacağını sanmıyorum ve 11 öneriyorum.
iPhone 11 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Aslında 500 TL çok değil. Eğer performans olarak 2 telefondan daha iyi ise. XR'da kafama yattı. iPhone 11'de listeye girsin.
500 TL için birini kırmaya gerek yok. Çok aşırmadı bütçeyi. Aşırı dert değil. Eğer diğer tüm telefonlardan daha memnun edecekse, tercih edilebilir.Hocam o zaman iPhone 12 Pro önerelim direkt?
Bütçe sorun değil diye bütçenin dışına çıkmak olmaz. Adam belki o kadar değer veriyor ve o kadarlık bir hediye almak istemiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.