iPhone SE 32 GB alınır mı?

ubolattekin

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2016
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde ithalatcı garantili Note 5 vardı ve 5-6 ay kullandım. Alışamadım 1400 liraya sattım. Yıllarca iPhone kullandım. Sizce iPhone SE uzun ömürlü olur mu? 32 GB yetecektir ona şüphem yok. Ayrıca küçük ekranı dert etmiyorum Note 5 çok büyük geldi kullanamadım. Telefonu sosyal medya, aramalar, banka uygulamaları için kullanan birisiyim oyun oynamam. 1850 liraya Apple Türkiye garantili var. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranı sonradan sıkıntı edip küçük diye sorun etmeyeceksiniz aradığınız telefonu bulmuşsunuz. Babam da SE kullanıyor aynı sizin gibi banka işleri, aramalar ve sosyal medya için. Şarjı gayet yetiyor ve hiç hücresel veriyi kapatmıyor, ona rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor. Hatta bazen 2. gün şarj etmeden gidiyor. Yalnız, Note 5'den sonra çok küçük gelecektir diye düşünüyorum gidip herhangi bir mağazada tekrar inceleyin isterseniz.
 
Bu bir haftalık süreçte iphone 4 ile idare ediyorum. Kesinlikle ekranı sorun etmedim ki SE daha büyük ekrana sahip. Bende aradığım telefonu bulduğumu düşünüyorum teşekkürler :)
 
Alınır şuan yeni gelen güncelleme ile şarjı muhteşem oldu. Normal kullanım ile şarjım 4 gün sürdü. Hep Whatsapp. :D Sık kullanırsan 1,5 belki 2 günü çıkarır tahminim. :)

IMG_1720.PNG
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı