iPhone SE vs iPhone 7

197823

Kilopat
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
1.541
Çözümler
6
Arkadaşım telefon alacak normalde, bu iki model arasında kaldık. Sizce hangisi daha iyi?
Normalde 8 alacaktı fakat MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa'dan alacak ve buralarda bulamadık.
 
SE tabii ki de.
MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa'da 2. nesil olup olmadığını nasıl anlarım peki SE modelinin ? Sebebi şu normal SE ile 7 karşılaştırdığımda 7 önde diye gördüm o yüzden soruyorum.
 
MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa'da 2. nesil olup olmadığını nasıl anlarım peki SE modelinin? Sebebi şu normal SE ile 7 karşılaştırdığımda 7 önde diye gördüm o yüzden soruyorum.

SE işlemcisi daha güclü, ve 2020'de cıktığı için hem daha uzun ömürlü olupde daha fazla güncelleme alır bu yuzden SE.
 
Arkadaşlar SE 2. nesil modelini rica etsem MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa'dan 64 ve 128 GB siyah modelini link olarak atabilir misiniz ? Yanlışlıkla 1. nesil aldırmak istemem arkadaşıma teşekkürler.
 
Son bir sorum olacak arkadaşım iki telefonunda fiyatını karşılayabilir fakat benim merak ettiğim 7 ile SE modeli arasında ki 1500 TL'lik fark SE modelini almak için değer mi sizce ?
 
Son bir sorum olacak arkadaşım iki telefonunda fiyatını karşılayabilir fakat benim merak ettiğim 7 ile SE modeli arasında ki 1500 TL'lik fark SE modelini almak için değer mi sizce?

Kesinlikle değer çünkü iOS 15'den sonra iPhone 7 güncelleme almaz sanırım daha ve artık eskimeye başladı iPhone 2020 SE kamera olarak özellik ve en önemlisi işlemci olarak çok önde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı