iPhone vs Android

Biz doğruları söylüyoruz istediğin foruma git bu konuyu aç herkes Android diyecek çünkü Apple eyvallah iyi marka hızlı yüksek performanslı ama özgür değilsiniz bunu anlayın her şeye daha fazla para vermek zorundasınız hatta çoğunuz uygulama indirmek ya da güncellemek için karta para atmak zorunda.

Sen onu da yapamıyorsun neyin kafası bu 😂
Birincisi yapmama gerek yok. Telefon zaten mükemmel. ikincisi telefonumda zibilyon tame uygulama yüklü hiç birine para vermedim kanıtlayabilirim. Üçüncüsü androidden o kadar memnun değilsiniz ki root atma ihtiyacı duyuyorsunuz.

Ben cihazla sürekli etkileşim halinde olduğum için yorum yapıyorum sen video atıyorsun ama tartışmayacağım bu konuda. Diyelim ki bataryası mükemmel derecede iyi, peki ekran kalitesi? Iphone daha yeni yeni FHD'ye geçmişken şuan Samsung'da QHD seçeneği var.
iPhone 6S Plus: 1920x1080
iPhone 7 Plus: 1920x1080
iPhone 8 Plus: 1920x1080
iPhone X: 1125x2436
iPhone XS: 1125x2436
iPhone XS Max: 1242x2688
iPhone 11 Pro: 1125x2436
iPhone 12: 1170x2532
iPhone 13: 1170x2532

Dediğim gibi, sadece 11 üzerinden yürüyerek marka kötülemekten başka amacın yok.

QHD bulunması güzel bir detay, Samsung'u bu konuda zaten eleştirmiyoruz. Eleştirdiğim kısım için cevap veremiyorsun, yeni bir konu açıyorsun 😉
Evet Iphone'un kamerası diğer Android cihazların çoğundan daha iyi ancak çektiğiniz görüntüyü orijinal kalitesinde izleyebiliyor musun? Üstelik Samsung S22 Ultra'da 8K video seçeneğine geçilmişken Iphone 13 Pro Max'de hala 4K.
Neyse zaten boşuna yazıyorum bu kadar yazıyı.
Samsung'da 10 Bit HDR, Dolby Vision, ProRes gibi ek özellikler var mı? Yok. Ayrıca 8K bir videoyu şu an hangi cihazda izleyebiliyorsun? 4K 60 FPS günümüz için fazlasıyla yeterli.
Karşımda bir Apple Fanboyu var, ne desem yine kendi bildiğini okuyacak.
Söylediğim her şeye bir cevabı olan objektif insana denk gelince girdiğim haller.

Android'de özgürlük var, root atabiliyoruz, ROM atabiliyoruz, cihazin her şeyine erisebiliyoruz diyen kullanicilar neden kendi gözlerinden bakıyor acaba? Genel bir kullanici bunlarla ugrasmayacak. 6-7 ay bunlarla ugrastim ve telefonumdan soguma derecesine geldigim icin sattim. İyi ki de satmisim rahatlik geldi ustume. Genel bir kullanici olsam iOS cihaz alip gecerdim neden mi OS stabilitesi ve uzun yillar gelen yazilim destegi (2-3 sene destek veren Samsung, Xiaomi gibi markalar batsin), uygulama stabilitesi adina iOS cihaz tercih ederdim.
Not: IOS'a rakip gordugum tek OS HarmonyOS'dur ki onunda onunde uzun yillar var.

Android'de özgürlük var, root atabiliyoruz, ROM atabiliyoruz, cihazin her şeyine erisebiliyoruz diyen kullanicilar neden kendi gözlerinden bakıyor acaba? Genel bir kullanici bunlarla ugrasmayacak. 6-7 ay bunlarla ugrastim ve telefonumdan soguma derecesine geldigim icin sattim. İyi ki de satmisim rahatlik geldi ustume. Genel bir kullanici olsam iOS cihaz alip gecerdim neden mi OS stabilitesi ve uzun yillar gelen yazilim destegi (2-3 sene destek veren Samsung, Xiaomi gibi markalar batsin), uygulama stabilitesi adina iOS cihaz tercih ederdim.
Not: IOS'a rakip gordugum tek OS HarmonyOS'dur ki onunda onunde uzun yillar var.
Kanka memnun değillet işte anlasana o yüzden rootla falan uğraşıyorlar 4 5 sene önce bende uğraşıyodum telefonu hızlandırcam diye gerekdix uygulamaları silmiştim nr salakmışım.

Ben fanboyluk yapmıyorum, gerçekleri söylüyorum. Sen de konu sahibi olarak soru mu sormuşsun fanboyluk mu yapıyorsun belli değil gerçekten.
Dostum ben hayatımda hiç iphone 11 12den memnun kalmayıpta androide geçen kimseyi görmedim, Millet hala 2016da çıkan 6si kullanıyor. Ben hiç görmedim 6 7 senelik android telefon kullanan insan.

Son düzenleme:

Telefondan memnun, performansından şikayetçi olmayan biri neden ROM ile falan uğraşsın ki zaten? Şu an Redmi kullanıyorum, telefonun stabil performans vermesinin tek yolu Apple'ın Redmi'yi satın alması.

Telefondan memnun, performansından şikayetçi olmayan biri neden ROM ile falan uğraşsın ki zaten? Şu an Redmi kullanıyorum, telefonun stabil performans vermesinin tek yolu Apple'ın Redmi'yi satın alması.

Allah kurtarsin hocam. Bende Redmi Note 8 kullaniyordum bir hafta önce. Cidden Xiaomi kadar yazilimda berbar bir firma yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı