iPhone vs Android

Her şeye tamam da bu gerçekten çok komik. Batarya performansında iPhone'lar berbat cihazlar. Kullananların çoğunluğu da bunda hemfikir. En tırt Android telefonun bataryası bile çoğu iPhone'dan evladır, daha uzun ekran süresi verir. Bu baya baya objektif bir yorum. iPhone kullanırken çektiğim derdi ben biliyorum şarjda. Şu şekilde bir yorum yazan insan bütün objektifliğini kaybetmiştir bana göre. Sabahtan beri hiçbir örnek vermeden okuduğun stabilite masalına hiç girmiyorum bile. Eline hangi yeni nesil Android telefonlardan aldın da kıyas yapıyorsun?
Acaba sen hangi fosil iPhone cihaz hakkında konuşuyorsun, merak ettim doğrusu. Çünkü güncel iPhone'ların hiçbirisinde batarya sorunu yok. SE serisi bile batarya sorununu A15 Bionic ile birlikte gelen SE 3 2022 ile bir nebze çözmüşken hangi güncel iPhone cihazda şarj problemi var? Yavaş doluyor olması kabul edilebilir, zira hâlâ 25W desteğiyle geliyorlar. En dandik Android telefon bile 33W ile geliyor şu dönemde.

Elimde güncel olarak Xiaomi Poco X3 Pro var, şu an yanımda bulunan kuzenimde de S21 FE var. Elimdeki X3 Pro'nun rezilliğine diyecek söz yok. S21 FE de bulunduğu fiyat için konuşursak iyi, iPhone 12 ile kıyaslarsak kötü. Rakibi iPhone 12 doğal olarak onunla kıyaslıyorum.
13 Pro Max çok mainstream bir telefonmuş gibi buraya atıp da "bak S22'den daha iyi batarya" atar, kendini rahatlatırsın istersen.
Overallda 13 Pro Max'ten daha iyi bir cihaz yok.
 
Kendime hacker demiyorum bir hacker olabilmek için bir açık bulman ve bu açığa bir exploit yazman gerekir ama arkadaş bu kavramların bile ne olduğunu bilemeyecek kadar TikTok kullanıyor.
Ben zaten sana bir şey demedim ki. :D

Adamım elemanın ne yaptığı umrumda bile değil. Ergence hareketler bunlar ben bu arkadaşım yaptıklarını 16 yaşında yapıyordum instagram gb vardı yazı fontları değişiyodu renkleri çevrimdışı olabiliyordun whatsappta şimdi hatırlıyorumda gerçekten ergence hareketlermiş.
Yaptığı şeyleri bizim eleştirmeye hakkımız yok. İsteyen istediği gibi davranır. Olaydan çok uzaklaşmaya başladı konu... 🙄
 
Ben zaten sana bir şey demedim ki. :D

Yaptığı şeyleri bizim eleştirmeye hakkımız yok. İsteyen istediği gibi davranır. Olaydan çok uzaklaşmaya başladı konu... 🙄

Bende size demedim hocam.

Haklısınız konu son kullanıcı çatışmasına döndü arkadaş ta zaten yazdıklarımı okuma zahmetinde bile bulunmadan cevap yazıyor.
 
Sen anlamama kıtlığına sahip birisin üzgünüm ama sana kimse yardım edemez araştırma ve öğrenme cahili birisin yaşında 12.



Kendime hacker demiyorum bir hacker olabilmek için bir açık bulman ve bu açığa bir exploit yazman gerekir ama arkadaş bu kavramların bile ne olduğunu bilemeyecek kadar TikTok kullanıyor.
Tiktok kullanmıyorum bunu sende bilemezsin. Ben sana hackersın demedim hacker gibi hissetmekten vazgeç ve büyümen gerektiğini söylüyorum. android o kadar berbat bişey ki root atma ihtiyacı duyuyorsunuz. Iosa bağımlı olan biz değil androide bağımlı olan sizlersiniz. Yaşım 22 14 15 yaşından beri telefon kullanıyorum trident olsun nokia lumia gm 6 gm 8 casper via a5 bi çok telefon kullandım. 11 var elimde şuan ve ben eskiden telefon kullanmadığımı anladım bildiğin tuğlayla oynuyormuşum.
 
iOS 16 sürümüyle şarj göstergesi gelmiş. iPhone kullanıcıları 20 yıllık teknolojiyi görünce haller falan diye dalga geçmişler. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şarj gösterge si zaten vardı? iPhone kullanan biri olarak söyleyim Android candır ağa.
 
Apple kullananların çoğu parası olmadığı halde krediyle telefonu alan lüks düşkünü tipler olduğu için bu konuda haklısınız.
Bu mesajı yazarak konu dışına sen çıktın.
 
Telefona 30K veren TV'ye de verir ama tabii Apple kullananların çoğu parası olmadığı halde krediyle telefonu alan lüks düşkünü tipler olduğu için bu konuda haklısınız. Yine konu dışına çıktık, çok tuhaf.
Kardeşim parası olmayan yada bi güvencesi olmayan adam gidipte almaz zaten sen alamadığın için biraz içerlemişssin kendıni yorma bu kadar Allaha şükür durumumuz var Allah herkese nasip eder de çağ atlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı