iPhone vs Android

Kardeşim parası olmayan yada bi güvencesi olmayan adam gidipte almaz zaten sen alamadığın için biraz içerlemişssin kendıni yorma bu kadar Allaha şükür durumumuz var Allah herkese nasip eder de çağ atlarsınız.
Aynı paradalar zaten. :D Ben sadece bir kağıt parçasıyla hava atacak kadar düşmediğim için belli etmiyorum. :)
Ben S20 FE'den S22 Ultra'ya geçtim ve gayet memnunum.
 
11'de bildirim panelini aşağı çekmen gerekiyor şarj göstergesini görmek için getirilen özellik paneli çekmeden sürekli olarak şarjı göstermesi.

Pil ayarlarından açabiliyorsun onu iPhone 5s'ten beri var bu not:
pil sağlığı car play icin USB C girişi sağ olsun. 4 ayılık cihazın içine etti.

1660139633444.png
 
Acaba sen hangi fosil iPhone cihaz hakkında konuşuyorsun, merak ettim doğrusu. Çünkü güncel iPhone'ların hiçbirisinde batarya sorunu yok. SE serisi bile batarya sorununu A15 Bionic ile birlikte gelen SE 3 2022 ile bir nebze çözmüşken hangi güncel iPhone cihazda şarj problemi var? Yavaş doluyor olması kabul edilebilir, zira hâlâ 25W desteğiyle geliyorlar. En dandik Android telefon bile 33W ile geliyor şu dönemde.

Elimde güncel olarak Xiaomi Poco X3 Pro var, şu an yanımda bulunan kuzenimde de S21 FE var. Elimdeki X3 Pro'nun rezilliğine diyecek söz yok. S21 FE de bulunduğu fiyat için konuşursak iyi, iPhone 12 ile kıyaslarsak kötü. Rakibi iPhone 12 doğal olarak onunla kıyaslıyorum.

Overallda 13 Pro Max'ten daha iyi bir cihaz yok.

Stabillik olarak Android-iPhone arası birbirlerine rakip telefonlarda bir fark yok. X3 Pro değil de X3 GT sahibiyim, herhangi bir problemini göremedim. Rakip dediğin telefonlar arası da 7 bin TL var. El insaf gerçekten.

Yavaş dolmasından bahsetmiyorum. Şarjının su gibi bitmesinden bahsediyorum. Fosil iPhone, 2017'de aldığım iPhone 7'ydi. O zamanın tırt Huawei'i bile daha iyi ekran süresi veriyordu.

Kız arkadaşımda da SE2 var, yine şarjı berbat. Çok uçuk bütçelere çıkmadıkça iPhone'un berbat bataryasından kurtulmak mümkün değil. Kamerası iyidir, stabildir hepsine tamam ama şu telefonların bataryasına iyi demek komik.

Overall ne daha iyi önemli değil. Kullanmadan da yorum yapamam. Fakat şu bir gerçek ki 13 Pro Max'ın erişilebilirliği ile orta segment bir Android erişilebilirliği aynı değil. 13 Pro Max mainstream bir telefon değil. Üst düzey Android'ler de öyle. O yüzden 13 Pro Max'in iyi oluşunu umursayan insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
 
Telefondan memnun, performansından şikayetçi olmayan biri neden ROM ile falan uğraşsın ki zaten? Şu an Redmi kullanıyorum, telefonun stabil performans vermesinin tek yolu Apple'ın Redmi'yi satın alması.

Xiaomi'nin giriş seviyesi cihazından Apple'ın amiral gemisi stabilitesi beklemeniz komikmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı