iPhone XS Max vs iPhone 11

Usta şimdi telefon pasaporta kayıtlı ya alacağım kişinin bu pasaportta sorun olursa ya da cihazın kaydını sildirebilir mi adam ben aldıktan sonra bir şey yapabilir mi?
Husumetiniz yoksa yapmaz çünkü bu durumun satıcıya herhangi bir faydası olmaz. Sanırım istese de yapamaz zaten ama emin değilim. Kayıt taşıma gibi bir durum söz konusu değil ama çünkü eğer öyle olsaydı herkes herhangi bir telefona bir kere kayıt yaptırıp sonraki her telefonu yurt dışından getirtip veya kaçak alıp kaydını aktarırdı.

Arkadaşlar, 256 GB XS Max 13.000 TL, 11 ise 13.000 TL fakat 64 GB. XS'e göre güncel, ama hafıza 64 GB. Bütçem sadece bu iki seçeneğe yetiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Bir de böyle yolcu beraberi kaydedilen IMEI olarak gözüküyor sorun yaratmaz değil mi 2020 senesinden beri böyle kullanıyormuş. Sorun çıkmamış

XS Max bin kat daha iyi. 11 en rezil Apple serisi.

Arkadaşlar, 256 GB XS Max 13.000 TL, 11 ise 13.000 TL fakat 64 GB. XS'e göre güncel, ama hafıza 64 GB. Bütçem sadece bu iki seçeneğe yetiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Bir de böyle yolcu beraberi kaydedilen IMEI olarak gözüküyor sorun yaratmaz değil mi 2020 senesinden beri böyle kullanıyormuş. Sorun çıkmamış
2.el mi? Yenilenmiş mi?

Son düzenleme:
Ekran ve kasa kalitesini önemsiyorsan kesinlikle XS Max al ekranı OLED ve kasası paslanmaz
Hocam aktif olarak İPhone XS Max kullanıyorum, en ufak darbede telefon ekranı kırılmıştı (şu an yaptırdık telefondan yazıyorum ama yine de dikkat ediyorum)
Belki Iphone 11 de aynıdır ama ekran olarak daha sağlam bence, bir de İPhone XS Max çok ısınıyor.

2.el mi? Yenilenmiş mi?
2.el xs max

Hocam aktif olarak iPhone XS Max kullanıyorum, en ufak darbede telefon ekranı kırılmıştı (şu an yaptırdık telefondan yazıyorum ama yine de dikkat ediyorum)
Belki iPhone 11 de aynıdır ama ekran olarak daha sağlam bence, bir de iPhone XS Max çok ısınıyor.

Evet bayağı ısınıyor şarjı da 12 10 saat gidiyor fazla kullanılmadığında bir de kamerası gece çok iyi çekemiyor.

İphone 11 Çok ısınıyor bence alma elinde pişiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı