iPhone XS vs Galaxy S10

Falconica

Hectopat
Yer
United States
Daha fazla  
Merhabalar. Bu yaz telefon almayı planlıyorum. Aklımda iPhone XS var fakat yıllardan beri Android kullanıcısı olduğum için IOS'a geçince zorlanırım diye korkuyorum. Fakat iPhone XS çok ilgimi çekiyor tasarım olarak. Sizce iPhone XS mi Galaxy S10 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy S10 donanım olarak daha yüksek. Eğer Android kullanıyorsan çevrendeki (varsa) iPhone sahiplerinden 5-10 dakika sana özelliklerini anlatmalarını isteyebilirsin. Dış görünüş her şey değildir.

Öncelikle merhabalar, XS gayet performanslı bir cihaz, S10'un da kalır yani olmayacaktır. İkisinin de sizi üzeceğini düşünmüyorum, yıllardır Android kullanmış olsanız bile iOS hiç zorlayıcı değil, aksine düzen takıntınız varsa belki sizin için daha iyi bile olacaktır. Ben yıllarca Android kullandım, ROOT/ROM gibi şeyler ile çokça uğraştım, sürekli sıkılır uğraşırdım, ancak iOS'a geçtikten sonra bu huyum çok değişti, sıkıldığımı da hissetmedim hiç açıkçası. Bence en doğrusu S10'u bekleyip, ikisini de elinize alıp bakmak olacaktır, ve tabi S10, XS'den daha ucuz bir fiyata gelirse direkt alınır tabii ki.[emoji16]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı