Yazmaya girdiğim cevap yazılmış. LCD ile IPS arasında IPS alır diyenler var hayret içinde okuyorumLCD ile IPS karşılaştırılamaz. IPS ekranlar zaten LCD'dir. IPS panel teknolojisidir. VA, TN, OLED ve IPS karşılaştırılabilir. Hatalı soru.
Yazmaya girdiğim cevap yazılmış. LCD ile IPS arasında IPS alır diyenler var hayret içinde okuyorumLCD ile IPS karşılaştırılamaz. IPS ekranlar zaten LCD'dir. IPS panel teknolojisidir. VA, TN, OLED ve IPS karşılaştırılabilir. Hatalı soru.
OLED yanıklarıIPS de karanlık temalı bir oyun oynasan VA'daki ghostingi unutturur o derece rezil siyah kalitesi veriyor. OLED hepsini üst üste koyup tokatlar.
Yıl olacak 2024 hala OLED yanığı mı? Ben yanık oluştuğunu duymuyorum uzun süredir. IPS glow öyle bir illet ki korku oyunu oynamayı bırakırsın.OLED yanıkları![]()
Yıl olacak 2024 hala OLED yanığı mı? Ben yanık oluştuğunu duymuyorum uzun süredir. IPS glow öyle bir illet ki korku oyunu oynamayı bırakırsın.
Monitörü tam parlaklıkta hiç kullanmam oyuna girerken bile yarıma getiririm zaten yanıklar o yüzden oluyor genelde. Para olsa da kurtulsak arkadan aydınlatmalı kusurlu panellerden.IPS'si savunmadım hocam. OLED bence de daha iyi. Ama yanık yine oluşuyor. Ekrandan ekrana değişiyor Glow problemi. Ah Samsung şu Dynamic AMOLED teknolojisiyle monitör yapsa keşke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.