İş ararken dolandırıldım mı?

Evet açık o yönden içim rahat. Yani üzerime şirket kuramazlar fakat kolay kolay banka hesabı vb. şeyler açılabiliyor mu? Parmak izi gerekmiyor mu?

Parmak izi gerekmiyor tabii ama başkasının kimlik bilgisi ile şirket kurma, hesap açma falan 10 sene öncesinde kaldı.

Parmak izi gerekmiyor tabii ama başkasının kimlik bilgisi ile şirket kurma, hesap açma falan 10 sene öncesinde kaldı.

Çok bir sıkıntı olmaz herhalde o zaman? Karakola gitsem muhtemelen bir sonuç çıkmaz kendim bilerek yaptığım için.

Dur bir adamlar dolandırsın önce, paranoya ile karakola mı gidilirmiş.

Düzgünce soru soruyorum ne yapabilirler diyorum? Bilmiyorsanız konuyu uzatmayın ve cevap vermeyin. Üzerime şirket, kredi kartı açılmazsa farklı ne yapabilirler ki?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir iş arıyordum cuma günü buldum. Bir insan kaynakları şirketi olduklarını söylediler. Adamla WhatsApp'dan konuştuk ve işi onayladığımı pazartesi günü başlayabileceğimi söyledim. Benden kimlik ve sicil kaydının fotoğrafını istedi bende attım fakat hala bir geri dönüş olmadı. Liste çıkartacağız dediler onlara yazdım fakat ne görüldü atıyorlar ne bir şey yani iki tik var ama mavi değil. Dolandırıldım mı? Başıma bir şey gelir mi? Kimliğim yeniydi ve çipliydi arkalı önlü attım. Sicilde de pek bir şey yazmıyor özel olarak kimlikte ki bilgiler yazıyor.

Ne işi? Hangi pozisyon?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı