İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a sert sözler: "sen insan değilsin, yatacak yerin yok"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ümit özdağın yaptığı siyasetin detaylı bilgilerden geçmediğini, verdiği bilgileri çarpıttığını veya yanlış aktardığını anlatmaya çalışıyor. Açıkçası ben verdiği bilgilere ne güvendim nede araştırdım yorum yapmak bana düşmez.
Tama fiyeşimki Ümit Özdağ yalan atıyor.
Peki neden kanallarda sığınmacı haberleri yasaklandı?

Sanırım bu hükümet Türk halkını silmeye çalışıyor, fırsat vermeyeceğiz.
Mesel ırk meselesi değil mesele bu ülkenin zenginliğine Çöl insanlarını ortak etmeleri. Onlar 1 kilo petrol vermeyen hatta ülkemizi Hatay üzerinden vurmaya çalışan, PKK elemanlarını evlerinde besleyen bir halkı nasıl olur da ülkeye sokarlar?
 
Umarım Recep Tayyip Erdoğan tekrardan seçilir. Sırf bu ve bunun gibi insanlar o zaman ne yapacaklar onu merak ediyorum 😂 Sedat Peker de son tweetlerin de, Mevcut iktidar gidince hepsinin cezaları verilecek hapise gidecek yazmış. 6'lı masa var, diğer gazeteciler,medya söylemiyorum bile 😂 Seçime az bir süre kala bunların patlak vermesi kesinlikle tesadüf değil. Sedat Peker'in anlattıkları veya diğer kişilerin anlattıkları doğru olanlar da var, Fakat şöyle bir şey de var; "Meyhanedekini meyhanedeki tanır" anlayan anladı zaten.
 
Umarım Recep Tayyip Erdoğan tekrardan seçilir. Sırf bu ve bunun gibi insanlar o zaman ne yapacaklar onu merak ediyorum 😂 Sedat Peker de son tweetlerin de, Mevcut iktidar gidince hepsinin cezaları verilecek hapise gidecek yazmış. 6'lı masa var, diğer gazeteciler,medya söylemiyorum bile 😂 Seçime az bir süre kala bunların patlak vermesi kesinlikle tesadüf değil. Sedat Peker'in anlattıkları veya diğer kişilerin anlattıkları doğru olanlar da var, Fakat şöyle bir şey de var; "Meyhanedekini meyhanedekini tanır" anlayan anladı zaten.
Suriyelileri göndersin ben oy veririm.
 
Tama fiyeşimki Ümit Özdağ yalan atıyor.
Peki neden kanallarda sığınmacı haberleri yasaklandı?
Burada sığınmacı konusunu desteklediğimi belirtmek istememiştim. Ayrıca yapılan haberlerin belirli bir kaynaktan alınması ve o alınan kaynağın bilgilerinin çürük bazende yanlış temellere dayanmasına değindim. Kılıçdaroğlu zaten büyük hata yapıyor. Muhalefet gibi değil iktidar gibi konuşmalar yapıyor. Seçimin kazananı belli gibi.
 
Ülkenin en büyük sıkıntısı SURİYELİ VE DİĞER SIĞINMACILAR.
Ne üzerine siyaset yapsın, Sedat Peker vs üzerine mi konuşsun?
O kadar da değil. Evet onlar da büyük bir sorun ama birinci sorun baştakiler ve sistem, buna sanayi, ekonomi, eğitim ve mülteci sistemi de dahil.
 
Ümit Özdağ siyaseti çok yanlış yapıyor.
Adam profesör, yıllardır bu konu üzerinden kitaplar ve makaleler yayınlıyor. Yanlış olduğunu düşündüğünüz şey tam olarak nedir?
Ümit Özdağ'ı eleştirdiğiniz kadar diğer vekilleri 20 yıldır hiç eleştirdiniz mi yoksa sadece sesiniz ona mı çıkabiliyor?
 
O kadar da değil. Evet onlar da büyük bir sorun ama birinci sorun baştakiler ve sistem, buna sanayi, ekonomi, eğitim ve mülteci sistemi de dahil.
Bugün tüm suriyeliler senin benim vergimle sağlık hizmetleri i, eğitim, altyapı vs ücretsiz kullanıyor. Sence bu yük bu ülkeden çıkarsa ekonominin toparlanması uzun sürer mi?
Biz hiçbir getirisi olmayan bir halka karşılıksız para ve hizmet veriyoruz. Bu büyük en büyük sorun

Burada sığınmacı konusunu desteklediğimi belirtmek istememiştim. Ayrıca yapılan haberlerin belirli bir kaynaktan alınması ve o alınan kaynağın bilgilerinin çürük bazende yanlış temellere dayanmasına değindim. Kılıçdaroğlu zaten büyük hata yapıyor. Muhalefet gibi değil iktidar gibi konuşmalar yapıyor. Seçimin kazananı belli gibi
Bu ülkenin seçmenin en bğyğk kusuru kim nasıl konuşuyorsa hemen bir etiket takıyor olması.
CHP'yi eleştirse AKP'li oluyor, AKP'yi eleştirse ajan veya CHP'li oluyor.
SADECE bunlar değil biz A partisini eleştirse hemen B partisi, B partisini eleştirse hemen A partisi partizan damgası yiyoruz.
Biraderim ülkeyi yöneten belli ana muhalefet partisi belli. Eleştirecrğin partilerde böylece belli oluyor.
 
Bugün tüm suriyeliler senin benim vergimle sağlık hizmetleri I, eğitim, altyapı vs ücretsiz kullanıyor. Sence bu yük bu ülkeden çıkarsa ekonominin toparlanması uzun sürer mi?
Biz hiçbir getirisi olmayan bir halka karşılıksız para ve hizmet veriyoruz. Bu büyük en büyük sorun

Ekonominin tek sorunu bu değil ki. Üretim olmadığı sürece istersen ülkeye tek bir mülteci bile alma ekonomin yine iyi olmaz. Mülteci meselesi toplum yapısı için çok büyük bir tehdit bir an önce gitmeleri lazım. Ekonomi için ise yüksek enflasyon ve üretim olmaması büyük sorun. Ekonomi ve mülteci sorunu çözüldüğü zaman ise gerçekten yaşamaya başlayacağız.
 
Bu ülkenin politikadan ve politikacılardan temizlenmesi lazım hem de kökten dibini kazıyarak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı