Isparta'da Kıyamet: Yollar Kapalı ve Elektrik Yok

Bir kar yağdı bir kar, yollar kapalı, 50 cm kar elektrik direkleri devrildi, elektrik yok, kaos. 2 gündür elektrik yok anlayacağınız. Mum ışığında ders çalışıyorum o derece. Şu an dışarısı da buz gibi kombi de çalışmıyor. 1 hafta elektrik olmayabilirmiş. Ama güzel fantastik bir hafta olacak👌

Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karı belediye mi yağdırıyor?
İnsanlık tarihinden daha eskiden beridir sürekli yağan kar, şimdi yeni bir keşifmiş gibi yağdıktan sonra mı keşke önlem alsaydık denilecek?
Yağacağı kesin gibi bir şey olan kara karşı önlemleri de Allah mı alıyor? Kullarına, önlemlerini önceden almaları gerektiğini öğütlemedi mi?

Sorunlara karşı, önceden sorunu ve sonuçlarını bildiğimiz halde inatla önlem almıyoruz.

İstanbul'da yollar kapandı CHP Belediyesi diye onlara kızanlara ak koyun dediniz. Şimdi siz aynı şeyi yapıyorsunuz.

Isparta'da yaşıyorum. Dün elektrikler aralıklı olarak gidip geldi. Şu anlık bir sorun yok en azından sermette. Yollar için aynısını söyleyemiyeceğim. Her yer baya bir karla dolu. Annem Eğirdir'e git gel yapan biri. Nasıl gidecek bilemiyorum :D .

@Schentienel, o kişi hangi partiden acaba? Kaldı ki çalışmamasına rağmen sırf parti adı yüzünden gene oy alacak, halkımızı biliyorsunuz :D Neyse bu tarz konular hakkında çok tartışmayı sevmiyorum, fikirler ve düşünceler hep aynı kalıyor çünkü.

Telefonum pili bitmeden yazayım, meselenin particilikle alakası olduğu tek durum elektrik kablolarının toprak altında olmaması. Yoğun kar telleri kopardı, direklere zarar verdi ve sokakta gördüğünüz bütün teller yerde, elektriği toprağın altına almaları için illa kaçak elektrik mi kullanalım ne yapalım😁şu an Isparta, burdur ve Antalya'da büyük sıkıntı olduğunu duydum. Kar yağmayan Antalya'ya bile yolları kapatacak kad kar yağmış. Sadece Isparta merkezde değil tüm ilçelerin elektriği yok. Haberlerde şu mahallelerin elektriği geldi diyorlar fakat hala bir şey yok. Bazı evlerde elektrik var doğru fakat çoğu ev karanlıkta. Dün epey uğraşıp yolları açmışlar fakat elektiriğin bize gelmesi 4-5 gün falan sürecek gibi ilçelere ve kasabalar ise bir haftaya anca gelir.

@Ulunay bu yaşananlar sıradan şeyler değil böyle bir olay 10 yıldır hiç yaşanmadı.

Açıkçası buna nasıl önlem alınabilir bilmiyorum. Gözümüzle patlayan trafonun mahalleyi aydınlatmasını izledik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı