İsrail'e atılan füzeler imha edilirken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
What?
Kardeş bombalardan biri imha olmamış ta senin kafana düşmüş herhalde :D.

Demir Kubbe İsrail'e ait. Filistin'in 5 kuruşluk füzelerine Demir Kubbe'nin milyon dolarlık füzeleriyle cevap veriliyor. Bir iki hafta böyle giderse hava savunma sistemleri çökebilir.
 
Demir Kubbe'nin havada giden mermiyi bile radarlarında algılama potansiyeli var. Bir füze ona mı geliyor veya çöl gibi yaşam olmayan yerlere mi gidiyor veya o füze halkının yaşadığı bir yere mi gidiyor bunu tespit edip ona göre vuruyor. Gerçekten sağlam sistem.
 
Demir Kubbe İsrail'e ait. Filistin'in 5 kuruşluk füzelerine Demir Kubbe'nin milyon dolarlık füzeleriyle cevap veriliyor. Bir iki hafta böyle giderse hava savunma sistemleri çökebilir.
Yanlış biliyorsunuz. Kodlama sistemi geliştirildi ve milyon dolarlık değil 50.000 dolarlık füzeler kullanılıyor.
 
İsrail'in derin devlet olduğunu kestiremeyip "Kimden destek alıyorlar acaba?" diyerek gücünü tamamen başka ülkelere bağlayanlar doluşmuş konuya. Ezbere konuşacağınıza biraz araştırma bilinci kazansanız hiç fena olmaz açıkçası.
 
Son düzenleme:
Iron Dome, en iyi kısa menzil savunma sistemlerinden birisi. Ancak merak ettiğim bir şey var, iki taraftan birinin mühimmatı bitince ne olacak. Bu tür hesapları takip edebilirsiniz, Savunma Sistemleri ya da genel Askeri Sistemler için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demir Kubbe'nin havada giden mermiyi bile radarlarında algılama potansiyeli var.

Iron Dome top atışlarına ya da Obüs tarzı atışlara karşılık veremez. Füzelere karşı tasarlanmış bir sistemdir.

İsrail'in derin devlet olduğunu kestiremeyip "Kimden destek alıyorlar acaba?" diyerek gücünü başka ülkelere bağlayanlar doluşmuş konuya. Ezbere konuşacağınıza biraz araştırma bilinci kazansanız hiç fena olmaz açıkçası.

Azıcık mühendislik bilgisi olan birisi, yerli görünen bu sistemlerin tek başına İsrailliler tarafından yapılmadığını bilir. Iron Dome'un ilginç şekilde başka bir kullanım alanı yok, bu sistemi yapma kapasitesine sahip devletlere baktığımızda.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı