İtopya 20 iş gününü geçtiği halde beni bilgilendirmedi

Tüketici haklarına başvurun. Anakart kullanıcı hatası nasıl bozulabilir merak ediyorum. Anakart üzerinde amuda kalkmadıysanız bence kullanıcı hatalık bir durum yok. Sizin faturanız ve servis girişiniz İtopya olduğu için tüketici haklarına başvurun İtopya için. Servis kağıdınızla birlikte gidin. Kullanıcı hatası olduğunu ispatlamalarını isteyin. Neymiş sizin hatanız yani... Hakkınızı savunun, prim vermeyin.
Msi şey demiş ekran kartı soketinin yanındaki küçük bir yere hasar verilmiş, bu sebepten dolayı ekrana görüntü gitmiyor diyor. Hani ben nasıl yaptım onu da anlamadım. Tek yaptığım klipsi açıp ekran kartını çıkarmak. Anakartta ez debug led bulunuyor ya, o kısımda da yanan tek ışık cpu ışığı. Cpudan dolayı açılmıyor ama ben cpuyu ellemedim bile. Bilmiyorum bahane mi buldular. Hadi benden kaynaklı diyelim, 20 iş günü geçti. Her türlü ben haklı çıkıyorum bu durumda. Yarın sabah konuşmaya gideceğim bakalım ne diyecekler. Haber vereceğim.
 
İtopya kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda...
Zamanında anakart aldım, adamlar son dakikasına kadar bekliyorlar tam bir rezillik.
Enis Kirazoğlu gibileri reklamlarını yaptı diye sanırım büyük bir şirket zannettiler kendilerini.
Adamların İstanbul/Üsküdar'da bir tane mağazası var Yahu!
 
İtopya kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda...
Zamanında anakart aldım, adamlar son dakikasına kadar bekliyorlar tam bir rezillik.
Enis Kirazoğlu gibileri reklamlarını yaptı diye sanırım büyük bir şirket zannettiler kendilerini.
Adamların İstanbul/Üsküdar'da bir tane mağazası var Yahu!
Hiç sorma, ben anakartı götürdüğümde adama söyledim neler yaptığımı bir de cümlemin sonuna xmp açtım dedim. Adam ne dedi peki? Xmp bozar dedi çok umursamaz bi tavırla. Dedim nasıl bozsun bunu herkes yapıyor dedim bu riskli bi işlem değil ki dedim. Sustu. Çalışanlar işi bilmiyor, üstüne üstlük bilenler de salak yerine koymaya çalışıyor.
 
Geçmiş olsun. Aklı başında, bilgili insanlar yerine neden umursamaz insanları işe alırlar merak ediyorum. İtopya özelinde değil, tüm aracı firmalardan bunun gibi sorunlar oluyor.

Bu ve bunun gibi nedenlerden ötürü ürünün servise elden veriyorum.

Telefonla derdimi anlatıp servis talep formu oluşturmak uzun sürüyor ama 1 hafta içinde sorun çözülüyor.

Birde firmalar Yurtiçi kargoyu bıraksalar güzel olur. Bebek kundaklar gibi kutu kundaklıyorum...
 
Görüştüm, 20 iş günü doldu dedim yasal olarak benim para alma ya da kusurlu ürünün yenisini alma imkanım var dedim. Adam kullanıcı hatası olan bir şeye biz bir şey yapamayız dedi. Defalarca söylememe rağmen konuyu değiştirip durdu. Kargoya verme sürecini falan da söyledi. Onların eline ayın 13ünde gitmiş vs dedi, aslında kendileri daha önceden ayın 5inde ellerine geçti demişlerdi. Suçu kesinlikle kendi üstüne almadı. 20 iş günü bizi bağlamıyor dedi. Bizler de sizin gibi son kullanıcıyız dedi. En son isterseniz MSI'a kendiniz götürün, bire bir konuşup sorunu çözen çok müşterimiz var dediler. Ürünü servispointe götüreceğim. Bir sonuca varamazsak iki tarafı da şikayet edeceğim.
 
Son düzenleme:
İtopya pişmanlıktır ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü doğrulayan firmalardan biridir kendileri.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı