Hazır itopya ve Ups kargo görmüşken bugün Ups kargo kapımın önüne geldi park ettiler. Yan komşuya işlemci gelecekti. Adamlar bekledi bekledi ve gitti. 2 dakika sonra bir mesaj geldik evde yoktunuz dediler![]()
Adamlar doğruyu yapmış ?
Hazır itopya ve Ups kargo görmüşken bugün Ups kargo kapımın önüne geldi park ettiler. Yan komşuya işlemci gelecekti. Adamlar bekledi bekledi ve gitti. 2 dakika sonra bir mesaj geldik evde yoktunuz dediler![]()
Ciddi mi bu durum?Hazır itopya ve Ups kargo görmüşken bugün Ups kargo kapımın önüne geldi park ettiler. Yan komşuya işlemci gelecekti. Adamlar bekledi bekledi ve gitti. 2 dakika sonra bir mesaj geldik evde yoktunuz dediler![]()
Adamlar doğruyu yapmış ?
Şaka gibi dimi... Ama bizzat yaşadım ya ilk defa geldim yoktunuz dedikleri doğruymuş meğersemCiddi mi bu durum?![]()
Ne doğrusu? Neyin doğrusu? Adamlar park etti ve bekledi ne apartmana girdiler ne arabadan aşağı indiler. Ne yapacaktı bizim komşu kargonun kendisine gelip gelmediğinden emin olmadan sepet mi sarkıtacaktı hocam arabaya kadar.
Ürkmeye başladım.Şaka gibi dimi... Ama bizzat yaşadım ya ilk defa geldim yoktunuz dedikleri doğruymuş meğersem![]()
Hazır sistem bi nebze normal yine. Ben alt tarafı soğutucu sipariş ettim, bu kadar gecikmesi ilginç.Bende hazır sitem aldım 10 gündür kargoya dahi verilmedi bu hafta gelir büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.