İtopya rezaleti

"Bir markanın bir yere gönderip diğer yere ürün göndermemezlik yapacağını düşünmüyorum." Sadece şu kısımda hata var, üretici iki firmaya da ürün yollar biri satar diğeri satamaz, satan yeni üretilen mallar gelene kadar stok sıkıntısı çeker. Diğer firma elinde kalan ürünü satmaya devam eder. Yani birinde ürün varken hepsinde olacak diye bir şey yok.

Sorununuza gelince sitede satıldığını fotoğraflarla ispatlayın hatta mümkünse bir tane satın almayı deneyin sonra bu görüntüler ile hakem heyetine başvurun. Firmalar işin çakallığına kaçıyor hangisi daha ucuza geliyorsa onu yapmaya kalkıyor. Kulaklığın fiyatı 200 lira olsaydı ısrarla değişim yapmaya çalışırlardı.

"Bir markanın bir yere gönderip diğer yere ürün göndermemezlik yapacağını düşünmüyorum." Sadece şu kısımda hata var, üretici iki firmaya da ürün yollar biri satar diğeri satamaz, satan yeni üretilen mallar gelene kadar stok sıkıntısı çeker. Diğer firma elinde kalan ürünü satmaya devam eder. Yani birinde ürün varken hepsinde olacak diye bir şey yok.

Sorununuza gelince sitede satıldığını fotoğraflarla ispatlayın hatta mümkünse bir tane satın almayı deneyin sonra bu görüntüler ile hakem heyetine başvurun. Firmalar işin çakallığına kaçıyor hangisi daha ucuza geliyorsa onu yapmaya kalkıyor. Kulaklığın fiyatı 200 lira olsaydı ısrarla değişim yapmaya çalışırlardı.
Tamam da stoklara yeni geldi diğer sitede.

Merhaba,

Bu kararı Itopya değil bizim teknik servisimiz veriyor size sosyal medyamızdan da cevap verdiğimiz gibi. Muhtemelen sizin kararınız çıktığında stok yoktu teknik servisimizin elinde ve bu kararı çıkarttı. Bu kararı Itopya'nın değiştirmesi mümkün değil zaten. Ürünün fiyatı dolar kurundan dolayı artmış ve buda bizim düzeltebileceğimiz bir durum değil maalesef. Tabii bu kur artışlarından dolayı zarar gören hep biz son kullanıcılar oluyoruz ama ülkemizin de gerçeği bu.

İyi forumlar.

QP'ye sorduğumda Cuma günü stok geldiğini ve distribitörden geldiğini söyledi. Çarşamba 20 iş günü bittiğine göre bana değişim ürünü vermeyip QP'ye vermiş sağ olun. İtopya'nın yapacağı bir şey yok hepiniz aynı rezilliktesiniz sanırım. Aldığım mm710 u iade edip gelen iade parasıyla birlikte yeni bir Mh751 alabiliyorum çok güzel çok iyi.

Muhtemelen iade kararınızda cuma'dan önce çıkmıştır. İade kararı çıktığı için daha sonra dönüp burada iade var buna değişim verelim denmiyor. Teknik servisimiz 20 iş günü süresini takip ediyor muhtemelen size geç bilgi gelmesinin sebebi itopya'da bulunan yoğunluk. Yaşadığınız durum kur artışı nedeni ile kaynaklanıyor ve maalesef bunu tüm kullanıcılar olarak yaşıyoruz. Bir gün 100TL olan ürün ertesi gün 150TL olabiliyor maalesef ülkemizin durumu şu anda bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı