İtopya Sahtekardır, Dolandırıcıdır!

Ben de İtopya'dan 2 parça ürün aldım 07/06/2020 12:34:21 tarihinde
İtopya'nın sitesine girip kontrol ediyordum sipariş verdiğimden beri ve
10/06/2020 21:21:35 tarihinde kargolamışlar ürünleri iyi dedim güzel takip numarasına bakıyım bari nerede kargo. Takip numarasını giriyorum ve işlem yeri v.s tamamen boş 2 gündür güncellenmiyor aynı. UPS üzerinden tekrar sorgulamayı denedim ve "Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazısıyla karşılaştım. Şimdi 2 gündür kargom yolda mı yoksa henüz İtopyadaki arkadaşlar teslim etmedi mi bilmiyorum. Madem teslim etmediniz neden siparişlerim sayfasında kargoya verildi yazıyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmeye çalıştım ama durum belli zaten. Bekliyoruz bakalım UPS'e ulaşmaya çalışıyorum belki bir bilgileri vardır diye. Hepimize geçmiş olsun.

Hayırlı olsun bir sıkıntı çıktı mı? Toplam kaç gün sürdü?
Toplam 2 hafta sürdü. İlk etapta PSU yetersiz olduğu için CS:GO'ya girince veya ekran kartına GPU-Z veya FurMark gibi bir yazılımla yük bindirince PC reset atıyordu. PSU'yu değiştirince sorun çözüldü. Fakat Windows 10 ve KIS 2020 lisanslarım da yalan oldu. Windows 10 lisansı aldım yeniden, KIS 2020 lisansını ise yakında alacağım.
Ancak abim şimdi 1 TB NVMe M.2 SSD almayı düşünüyor. Windows'u bir şekilde aktaracağım bu sefer çünkü KIS 2020 lisansında yine sorun yaşayıp 3. lisansı almak zorunda kalmak istemiyorum.

Ben de 19 Mayıs'ta Hepsiburada'dan telefon kılıfı, laptop kılıfı, Type - C hub aldım. Satıcısı da Hepsiburada idi ve HepsiJet ile gelecekti.

Ürün Tuzla'dan çıktı ve 21 Mayıs'ta Üsküdar'a geldi. 21 Mayıs'tan beri ilçe turu atıyor sanırım...
Hâlâ teslim edilmedi ürünler.

Hayır kendi sattıkları, kendi kargolarıyla gelen ürünü iade de ettirmiyorlar. İade edip başka satıcıdan alsam, yerel kargoyla gelse daha hızlı gelecek...

Hâlâ teslim edilmedi ürünler.

Hayır kendi sattıkları, kendi kargolarıyla gelen ürünü iade de ettirmiyorlar. İade edip başka satıcıdan alsam, yerel kargoyla gelse daha hızlı gelecek...

Donanım Haber ile yaptıkları röportajda da sürecin zamanla daha iyi olacağını falan söylemişler ama elle tutulur bir şey yok resmen.

Pandemi döneminde hele evde kalırken çalışamazken en ihtiyaç duyulan şey yeni bir gaming kasaydı zaten. Siz sağa sola #evdekal yazarken onlar kalmasın mı? Belli ki eleman sayıları bayağı azalmış. Ne yapacaklar onlar da insan. Türk milleti gerçekten çok sabırsız. Ayrıca bilindik ve tanınmış bir firmayı da dolandırıcıkla suçlamak ne bileyim kötü bir itham. Sabredin gelecektir. Merak etmeyin paranızı yemezler. Ne cringe konu ya.

Arkadaşlar İtopya'dan uzak durun. 25 Mayıs'ta aldığım mouse 6 Haziran'da kargoya verilmiş. Kargo takibi yaptığım da ise sadece 6 Haziran çağrı sonucu alındı diyor. Bugün 14 Haziran kargomda halen bir hareketlilik yok. İtopya'yı arıyorum kargoya verdik diyorlar. Kargo firmasını arıyorum hareket göremiyoruz ancak teslim zamanını bekleyin diyorlar. Kısacası İtopya'da çalıştığı kargo firması da bu saatten sonra benden uzak. Çok ciddiyim gider 3 5 fazla veririm başka yerden alırım. Pandemiyi bahane ediyorlar. Bir çok ürün aldım hepsi 3 5 gün içinde geldi ancak İtopya'dan alınan ürünler 20gün geçmeden gelmiyor. Dolandırıcı asla değiller paranızı yemezler monitör de almıştım o geldi. 18 gün geçtikten sonra tabii. Hizmet yok İtopya'da müşteri memnuniyeti sıfır. Monitörümün çerçevesinde hafif bir sıkıntı var ona rağmen iade etmeyeceğim beklemekle uğraşamam.

Arkadaşlar İtopya'dan uzak durun. 25 Mayıs'ta aldığım mouse 6 Haziran'da kargoya verilmiş. Kargo takibi yaptığım da ise sadece 6 Haziran çağrı sonucu alındı diyor. Bugün 14 Haziran kargomda halen bir hareketlilik yok. İtopya'yı arıyorum kargoya verdik diyorlar. Kargo firmasını arıyorum hareket göremiyoruz ancak teslim zamanını bekleyin diyorlar. Kısacası İtopya'da çalıştığı kargo firması da bu saatten sonra benden uzak. Çok ciddiyim gider 3 5 fazla veririm başka yerden alırım. Pandemiyi bahane ediyorlar. Bir çok ürün aldım hepsi 3 5 gün içinde geldi ancak İtopya'dan alınan ürünler 20gün geçmeden gelmiyor. Dolandırıcı asla değiller paranızı yemezler monitör de almıştım o geldi. 18 gün geçtikten sonra tabii. Hizmet yok İtopya'da müşteri memnuniyeti sıfır. Monitörümün çerçevesinde hafif bir sıkıntı var ona rağmen iade etmeyeceğim beklemekle uğraşamam.
Kargo firmasının adı nedir?

Kargo firmasının adı nedir?
UPS dostum İtopya UPS ile çalışıyor sadece, benim kargom hala İstanbul'da fakat sorgulama yaptığım zaman böyle yazıyor fikri olan var mı ? Yanlış bilmiyorsam aracın konumunu takip edebiliyorduk nasıl yapıldığını bilen bir arkadaş açıklayabilir mi ?
1592160191090.png

Güncelleme, kargom hala elime ulaşmadı saat 5.12, müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat dün akşam saat 7.30'a kadar teslim edilecek dendi fakat hiç bir şekilde kargomu teslim alamadım. Bu gün aradığımda ise geri dönüş yapacaklarını söylediler bakalım saat daha 5.12 ama getireceklerini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı