İtopya ürünleri ne zaman kargolar?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü İtopya'dan Ryzen 5 3600 işlemci, MSI B450 Tomahawk Max anakart ve Adata XPG D60G RAM aldım. İşlemciyi anakart ve RAM'den ayrı olarak aldım. İşlemci an itibarıyla elime ulaştı. Fakat anakart ve RAM'i halen bekliyorum. Sizce kargolanması ne kadar sürer?
Tahminimce önümüzdeki hafta Perşembe-Cuma veya ondan sonraki hafta Pazartesi günü kargoya verilir.

Genellikle hafta içi saat 16:00 a kadar yapılan siparişler aynı gün kargolanır fakat hafta sonları kargolanma olmaz direk müşteri temsilcisi ile görüşürseniz daha sağlıklı bilgilere ulaşırsınız

Yarın mı ? :)

Yarın kargolasalar bile okadar mağduriyeti ayıplı hizmeti yaptıkları yanlış tüm birimlerinde komten bitik bir yer müşteri hizmetleri, iade, muhasebe, daha dolu yanlışları nasıl düzeltecekler merak ediyorum.

Şaka ise komik gerçekse daha komik dedikleri bu olsa gerek.

Son düzenleme:
Yarın mı ? :)

Yarın kargolasalar bile okadar mağduriyeti ayıplı hizmeti yaptıkları yanlış tüm birimlerinde komten bitik bir yer müşteri hizmetleri, iade, muhasebe, daha dolu yanlışları nasıl düzeltecekler merak ediyorum.

Şaka ise komik gerçekse daha komik dedikleri bu olsa gerek.
Ben de sırf bu yüzden tahminlerimi Pazartesi değil de Perşembe-Cuma hatta ondan bir sonraki hafta olarak yaptım.

Genellikle hafta içi saat 16:00 a kadar yapılan siparişler aynı gün kargolanır fakat hafta sonları kargo firmaları çalışmaz. Bence direk müşteri temsilcisi ile görüşürseniz daha sağlıklı bilgilere ulaşırsınız.
Ben en son müşteri hizmetlerini aradığımda Pazartesi günü demişlerdi fakat pek inanmadım. Çünkü hem Coronavirus nedeniyle birçok mağazada sorun yaşanıyor hem de İtopya zaten normalde de kargoları geç veren bir firma olarak biliniyor. Bu hafta kargoya verilir mi diyorsunuz? Yoksa önümüzdeki haftaya kalabilir mi diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı