İtopya ürünleri ne zaman kargolar?

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü İtopya'dan Ryzen 5 3600 işlemci, MSI B450 Tomahawk Max anakart ve Adata XPG D60G RAM aldım. İşlemciyi anakart ve RAM'den ayrı olarak aldım. İşlemci an itibarıyla elime ulaştı. Fakat anakart ve RAM'i halen bekliyorum. Sizce kargolanması ne kadar sürer?
Tahminimce önümüzdeki hafta perşembe-cuma veya ondan sonraki hafta pazartesi günü kargoya verilir.

İşlemci ve anakartı ne kadara aldınız? Ayrıca İtopya kullanılmış iade edilen ürünleri gönderiyor. Ben olsam İncehesap Gaming gecesi yapıyor. Her cuma bir parça alırdım.

İncehesap gaming gecesi 29.05.2020

İşlemci ve anakartı ne kadara aldınız? Ayrıca İtopya kullanılmış iade edilen ürünleri gönderiyor. Ben olsam İncehesap Gaming gecesi yapıyor. Her cuma bir parça alırdım.

İncehesap gaming gecesi 29.05.2020
İşlemci geldi zaten ama anakart ve RAM gelmedi daha. Anakart 1019 TL, RAM 799 TL idi. Diğer sitelerde anakart 1150 TL falandı, o yüzden buradan almıştım. Sizce iptal edip Sinerji'den alayım mı?

20 Mayıstan beri kargolanmasını bekliyorum. En son görüşmemde 2 Haziran'da kargoya vereceğiz demişlerdi. Umudum yok ancak beklemekten başka yolum da yok gibi şuan.

Siparişim bugün de kargoya verilmedi. Fakat İtopya'ya attığım mail'e cevap geldi. Şimdi o resmi atıyorum;
Screenshot_20200601-181748_Gmail.jpg

Screenshot_20200601-181753_Gmail.jpg

Bu cevabı başka bir forum üyesine de vermişlerdi fakat anlaşılan yoğunluktan dolayı veremiyorlar. Fakat stok sorunu yaşadığı için gönderemediği konusundaki fikrimi hala değiştirmedim.
Neyse, yarın abim saat 9.00'da müşteri hizmetlerini arayacak. Bilgi alır umarım.

Bu gün tam 1 saat boyunca hatta bekledim sıra tam bana geldiğinde 1 saat olduğu için otomatik hat kapandı. Tekrar aradım 55 dakikanın sonunda bağlandım ve 3 haziran da kargoya vereceklerini söylediler. Ürünü iadesini isteyeceğim ama aynı fiyata böyle bir monitör bulmak zor.

Bu gün tam 1 saat boyunca hatta bekledim sıra tam bana geldiğinde 1 saat olduğu için otomatik hat kapandı. Tekrar aradım 55 dakikanın sonunda bağlandım ve 3 haziran da kargoya vereceklerini söylediler. Ürünü iadesini isteyeceğim ama aynı fiyata böyle bir monitör bulmak zor.
Bugün sabah saat 9.00'da aradım. Sadece 14 kişilik sıra bekledim 13 dakika boyunca. MH'deki eleman kargonun UPS'in kota uygulamasından dolayı veremediklerini, normalde de zaten günde belli bir miktar ürünü kargoya verebildiklerini söyledi. Ben de ne zaman kargoya verileceğini sordum. Eleman da bugün içinde kargoya vermeye çalışacağız dedi. Umarım verilir. Hadi en kötü Çarşamba gününe kadar bekleyeceğim. Yine verilmezse Perşembe sabahı yine arayacağım.

Dün aradığımda çarşamba günü kargoya verileceğini söylediler ama bu gün kargoyu UPS'e vermişler ve kargo Formula Hub'dan Ankara aktarmada gözüküyor. Yarın teslimat gözüküyor. Umarım yarın ulaşır. :)

Dün aradığımda çarşamba günü kargoya verileceğini söylediler ama bu gün kargoyu UPS'e vermişler ve kargo Formula Hub'dan Ankara aktarmada gözüküyor. Yarın teslimat gözüküyor. Umarım yarın ulaşır. :)
Bugün de benim anakart ve RAM siparişimi kargoya verdiler :) Yarın veya Cumartesi günü elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı