İtopya'dan alınan ayıplı ürün nasıl iade edilir?

jMertcaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Gigabyte G24F-2 monitörüm vardı ve görüntüsünü renklerini çok sevdiğim için yabancılık çek miyim görüntü renk her şey aynı olsun diye aynı monitörü indirime girmiş ikinci ekran olarak aldım fakat iki monitörde de ayarlar default varsayılan da olmasına rağmen görüntü ve renkler aynı değil. Yeni aldığım monitör renkleri sarı sarımtırak veriyor özellikle beyazda çok fazla firmaya mail attım yeni aldığım ürüne teknik servis filan diyor işin aslı iade etmek istiyorum. İade ederken ayıplı dersem servis filan uğraştırırlar mı yoksa beğenmedim mi demem lazım?

g24f2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Gigabyte G24F-2 monitörüm vardı ve görüntüsünü renklerini çok sevdiğim için yabancılık çek miyim görüntü renk her şey aynı olsun diye aynı monitörü indirime girmiş ikinci ekran olarak aldım fakat iki monitörde de ayarlar default varsayılan da olmasına rağmen görüntü ve renkler aynı değil. Yeni aldığım monitör renkleri sarı sarımtırak veriyor özellikle beyazda çok fazla firmaya mail attım yeni aldığım ürüne teknik servis filan diyor işin aslı iade etmek istiyorum. İade ederken ayıplı dersem servis filan uğraştırırlar mı yoksa beğenmedim mi demem lazım?

Eki Görüntüle 2234427

Hocam görüntüden bakarsam göz koruması gibi bir mod açık gibi duruyor. Eğer açık değil ise ve sorunlu olduğu kesinse iade ederler diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2234427
İtopya'nın umrumda olmaz banane kardesım diyip geri gonderirler bana oyle yaptılar.

Evet o tarz bir şeyler dönüyordu servisinin falan kötü olduğu hakkında.
Mouse aldım sensörü bozuk adamlar kutu hasarlı diyip geri gönderdiler ama işin gerçeği o kutu hasari benim yüzümden değil bana ürünü gönderirken olmustu yani hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem kutusu yamuk gönderiyorlar hem iade etmiyorlar bende çok pahalı birşey olmadığı için kafaya takmadim

Mouse aldım sensörü bozuk adamlar kutu hasarlı deyip geri gönderdiler ama işin gerçeği o kutu hasari benim yüzümden değil bana ürünü gönderirken olmustu yani hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem kutusu yamuk gönderiyorlar hem iade etmiyorlar bende çok pahalı bir şey olmadığı için kafaya takmadim.

Ben alışveriş çok yaptım farem, kulaklığım, monitörüm, kasam. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım teknoloji şans işi.

Mouse aldım sensörü bozuk adamlar kutu hasarlı deyip geri gönderdiler ama işin gerçeği o kutu hasari benim yüzümden değil bana ürünü gönderirken olmustu yani hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem kutusu yamuk gönderiyorlar hem iade etmiyorlar bende çok pahalı bir şey olmadığı için kafaya takmadim.

Şaka gibiler hocam.

Hocam bende ondan şüphelendim Windows'un gece ışığı filan kapalı burada birkaç ayar var biliyorsanız siz söyleyinEki Görüntüle 2234454

Böyle anlamak zor oluyor eğer iki monitörde aynı PC'ye bağlı değil ise diğerinden bakın bir ancak OSD üzerinden baksanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00