İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Önemli olan iyi parti şu an da ne yapacak? Eğer muharrem ince ittifakına kayabilirse bir ihtimal daha var. CHP'nin AKP gibi bir kemik kitlesi var. %20'lik umarım bu kesim uyanmıştır. Umarım tek yolun CHP olduğunu düşünmüyordur. 2. turda chp vs akp kalırsa seçim çok rahat gider.
Bilemiyorum. Bizi karanlık günler bekliyor belli.

Evet, vatanını satan olarak adını tarihe yazacağız. Mehmet Ağar'ın kızı, faşist ülkücü, Çiller'in bakanı...

Bu "milletin sesi olan kadın"ın da ortaya koyduğu 2 adaydan biri ülkücü, diğeri de siyasi yasaklı nedense. Mansur Yavaş için de ben anketlerdeki oy oranına güvenmiyorum. Özellikle Ümit Özdağ'ın falan istediği bir adamdan hayır gelmez. Kılıçdaroğlu'nu da halk sevmiyormuş, ben aday olayım o halde.
Ne Çiller kaldı ne de Ağar? Ama mesela Davutoğlu'nun Suriye politikası yüzünden bugün sığınmacı problemimiz var ve beğenmediğiniz Ümit Özdağ'a alan açan da bu. İlginç vallahi :D

Aklınız ancak mı başınıza geldi? İmamoğlu'nun siyasi yasak aldığı gün herkes onun arkasındaydı. Böylesi bir dalgayı arkaya alıp bizim adayımız İmamoğlu'dur deme cesareti gösteremedin. Sizlerden siyasetçi olmaz.

Aklınız ancak mı başınıza geldi? İmamoğlu'nun siyasi yasak aldığı gün herkes onun arkasındaydı. Böylesi bir dalgayı arkaya alıp bizim adayımız İmamoğlu'dur deme cesareti gösteremedin. Sizlerden siyasetçi olmaz.
Herkes arkasında değildi mesela Kılıçdaroğlu. Onu da ekleyelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İYİ Parti'yi masadan bıktırdınız şimdi kimi alacaksınız?

İYİ Parti'yi masadan bıktırdınız şimdi kimi alacaksınız?
Dediklerine göre ve yaptığı buluşmalara göre, TİP veya diğer SOL partilerin masaya katılımı mümkün. Masaya katılmasalar bile, uzaktan destek verecekleri kesin. TİP'in bugünkü paylaşımından bunu anlıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı