Izoly Markasını Savunan Adam

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.506
1591985640060.png

2017-2018 arasında aldım.
Gayet güzel. Tam zamanında almışsınız. Sene olmuş 2020, adamlar halen Pascal mimarili ekran kartı alıyor, Turing boşuna mı duruyor? Mis gibi GTX 16 serisi varken gidip GTX 10 serisi almak da ayrı bir düşünce yapısı, incelemek lazım.

Arkadaşlar şu video da adam Izoly klavyesine metal diyor :D Delirdim cidden o taban kısmına metal dedi. Kablosuna da sağlam dedi. Kablosu ütü kablosunun dışı birebir. 2000 TL'ye almış yorumlara kazık yemişsiniz yazmış. Adam da yazmış 2000 TL'ye aynısını sen topla :D. Ona giderim 2. el RX 560 alırım Ryzen 3 1200 AF alıp A320 anakartı falan 2. el alırım yani kanser oldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Izoly vE Turbox GahET te AlıNaBilEcEk MarKa bAk 20O0TL'ye i7'si̇ vAr hEm dE 8 GB RAM bEnİm TelEfoNum bİlE 4 bir kErE SiZ DÜşüNün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı