Jabra Elite 25E Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Herkese selamlar. Jabra'nın f/p bluetooth kulaklığı Elite 25e'yi sizler için inceledim.

IMG_0154-min.JPG



Kutu İçeriği:
  • Jabra Elite 25e Kulaklık
  • Şarj Kablosu
  • Kullanım Kılavuzu
  • Kulakçıklar
Kutu içerisinden herhangı bir kılıf çıkmıyor; Bir taşıma kılıfı almanızı tavsiye ederim.

IMG_0159-min.JPG


Gövde Yapısı:

IMG_0169.JPG


Jabra Elite 25e ergonomik olması için tamamen yumuşak bir plastikten yapılmış. Kullanılan plastiğin kalitesi fiyatına göre bir hayli başarılı. Ürünün dış tarafı pürüzsüz iken, iç kısmının üst tarafları kulaklığı taktığınızda boynunuzdan düşmemesi için tırtıklı bir yapıda oluşturulmuş.
Bu tasarım gerçekten de kaymayı önlüyor.
Kulaklıkta ıp54 sertifikası olup suya ve toza karşı dayanıklıdır.

Bu kulaklık kulak içi standartın da hazırlanmış. Kulaklıkların arka taraflarına birer mıknatıs konmuş ve bu sayede kulaklıkların düzgün görünmesi sağlanmış.

jabra-elite-25e-14367-640x427-c.jpg


Kulaklığın sağ kısmında ''ses açma ve kapama'' ve güç tuşu yer alırken; sol tarafında ise mikrofon yer alıyor.

jabra-elite-25e-14365-640x427-c.jpg


jabra-elite-25e-14366-640x427-c.jpg


Ses Kalitesi:

Kendi düşüncelerime göre bu kulaklık basları çok güzel veriyor. Fakat tiz seslerde seste yırtılmalar oluşuyor ve uzun süre tiz sesli bir müzik dinlediğinizde başınız ağrıyor. Kulaklığın ergonomik yapısı gereği dışardan sesi çok ama çok az alıyor ve aynı şekilde dışarı ses vermiyor. Bu yüzden bence fiyatına göre çok başarılı.

Mikrofon ve Çağı Kalitesi:
Bu kulaklıkla yaptığım aramalarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Karşı taraf görüşme sırasında beni çok net bir şekilde sesimi aldı bende aynı şekilde karşı tarafı sorunsuz şekilde duydum.

Batarya Performansı:

Bence bu kulaklığın en iyi özelliği batarya süresi. Elite 25e modeli tam olarak kullanımda 18 saat, bekleme süresi olarak 3-5 gün arası zaman veriyor. Pil tam boşken 3 saatte tam dolum yapabiliyor.

Yazılım Desteği ve Kurulum:

Jabra elite 25e bluetooth 4.0 ile geliyor. Kulaklığı telefonuza tanımlamak için kulaklığın sağ tarafındaki güç tuşuna 10 saniye basılı tutmanız yetiyor. Ayrıca telefonunuzdan jabra'nın uygulamasını indirerek Find My Jabra özelliğinide kullanabilirsiniz.

IMG_0173.PNG


Sonuç olarak yazımın başındada belirttiğim gibi Jabra elite 25e gerçekten fiyatını hak eden bir kulaklık. Olumsuz olarak gördüğüm tek şey tizlerdeki eksikliğidir. Ama fiyatına göre onu da normal karşılamamız gerek :)
Fiyat: 270-320 TL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı