James Donkey M.2 SSD'lerin tartışma konusu olması

Gürkan Arslan

Centipat
Bu forumda epey konusu açılmış ben satın aldıktan sonra biraz araştırdım iyi kötü birçok yorum var kimi eski kimi yeni ben şu M.2 SSD'yi sipariş ettim.James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi - incehesap.com 3 yıl birebir değişim garantisi vermişler onu görünce ve James Donkey'nin adınıda birkaç yerde duyduğum için çok da tereddüt etmeden sipariş ettim. Bu ürünü kullanan arkadaşların ve bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim ürün daha gelmedi sizce siparişi iptal edip 960 Evo için para mı biriktirsem? ( Ürünü indirimden 600E aldım şu an fiyatı 800)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bende 256 GB'lik versiyonu var. Benim en çok gözüme takılan yüksek okuma yazma hızı ve buna oranla fiyatı olmuştu. Aldığımdan beri en ufak sorun yaşamadım testlerde okuma yazma değerlerinin de hemen hemen tuttuğunu gördüm gerçekten güzel bir marka. Ülkemizde birçok faaliyet gösteren firma var birçok bilgisayar parcasi üreticisi ülkemize giriş yapıyor pazar da yeni olması insanlarda güven sorunu yaşatsa da bunun zamanla aşılacağı düşüncesindeyim.

Şu anda bende 256 GB'lik versiyonu var. Benim en çok gözüme takılan yüksek okuma yazma hızı ve buna oranla fiyatı olmuştu. Aldığımdan beri en ufak sorun yaşamadım testlerde okuma yazma değerlerinin de hemen hemen tuttuğunu gördüm gerçekten güzel bir marka. Ülkemizde birçok faaliyet gösteren firma var birçok bilgisayar parcasi üreticisi ülkemize giriş yapıyor pazar da yeni olması insanlarda güven sorunu yaşatsa da bunun zamanla aşılacağı düşüncesindeyim.

Peki kaç aydır kullanıyorsunuz? İzlediğim birkaç inceleme videosunda fabrika çıkış değerlerini destekleselerde ürünü 3 ay kullanıp sonrasında nasıl çalıştığına bakılması gerektiğini söylüyolardı.

Peki kaç aydır kullanıyorsunuz? İzlediğim birkaç inceleme videosunda fabrika çıkış değerlerini destekleselerde ürünü 3 ay kullanıp sonrasında nasıl çalıştığına bakılması gerektiğini söylüyolardı.

Hala aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunum yok. Gerek okuma yazma hızında gerekse Windows'u kullanırken hiçbir sorun yaşamıyorum. James Donkey SSD'ler konusunda bende çok şüpheciydim ancak aldıktan sonra şüphem kalmadı.

Evet bende şu anda şiparişi iptal etmemeye karar verdim birkaç ay kullanıp test sonuçlarını burada merak edenler için dönem dönem paylaşacağım bakalım nasıl olacak.

Umarım sizde memnun kalırsınız. Zaten bu firmalar çoğunlukla yurtdışında oldukça iş yapıyor Türkiye pazarı uygun hale gelince giriş yapmaktan kaçmıyorlar. E bize de şans vermek düşüyor.

Hocam ben de 5 sene önce Hi-Level Ultra 240GB SATA SSD aldım. Herkes dandik hemen bozulur güvenilmez diyordu. 4 sene boyunca 3.nesil i7 laptopta, 1 senedir de topladığım masaüstünde ana disk olarak kullanıyorum. Maşallah canavar gibi çalışıyor. Günde ortalama 5-6 saat açık duruyor yıllardır. Yüklediğim oyunların attığım formatların haddi hesabı yok. Okuma yazma hızlarında hiç düşme yok.

Çin'de merdiven altında üretim yapan ve marka basan bir firma. Kaliteli değil kısaca. Evet bazı kullanıcılar şikayetçi değil. Ama olmayacakları anlamına gelmiyor ve şikayetçi olanların oranları diğer markalara göre çok yüksek. Tavsiyem bildiğimiz tanıdığımız Samsung'un kaliteli SSD'lerinden almak. Daha sonra başınız ağrımaz. Teknoloji şans işi lafı bir yere kadar. Gidip sağda solda ne olduğunu bilmediğin bir şey alırsan şans işidir ama ne kullandığı ne yaptığı belli bir şey alırsan şansa bırakmamış olursun işini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı