Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav siz savaşı boş bir insan mı sanıyorsunuz ben sevmiyorum kendisini ama kafasız olmadığını bilecek kadar tanıyorum, oraya resmen taktik çalışarak gitmiş edilen küfürler kurtaramaz Kaanı, Savaş istediğini almış olacak bu işin sonunda görürsünüz.
Savaş cebeci'nin her yıl 1-2 olayı oluyor zaten, bu yıl olay kotası doldu.
 
Yav siz savaşı boş bir insan mı sanıyorsunuz ben sevmiyorum kendisini ama kafasız olmadığını bilecek kadar tanıyorum, oraya resmen taktik çalışarak gitmiş edilen küfürler kurtaramaz Kaanı, Savaş istediğini almış olacak bu işin sonunda görürsünüz.
Birazcık düşünün Cebecisiniz, tüm videolarınız fitness üzerine 70 kilo adamdan dayak yemem diyosunuz falan filan sonra biri gelip sizi dizinize kadar kanatıyor bu saatten sonra sen o adamın her şeyini alsan ne olur? Senin karizma yerle bir oldu, bir daha insanların karşısına çıkamazsın, ekmek almaya çocuğunu gönderirsin.
 
Fark eden bir şey olmazdı Kaan'ın Cebeci'yi harcayacağı belliydi zaten. Ama ikisine de yakışmadı savaş Cebeci'nin yaşına başına bakmadan küfürler savurması. Kaan'ın ise silahlı adamlarla gidip önünü kesip ergen kavgası etmeye çalışması gibi. Üstteki arkadaşın dediği gibi iki taraf da yaptığı işi profesyonel yapıyor ve bu ciddiyette insanların dövüşmesinin usulü kesinlikle bu olmamalı. Cebeci'nin dayak yediği gerçeği değişir mi değişmez.

Bence sonda kötü olan kazgana olacak lisansı falan gidebilir.
 
Evet boş bir insan ve bir şey elde edemeyecek. Gitmiş dayak yiyip oturmuş.
Çok yanılıyorsunuz izniniz olursa bu yanıtınızı ekran görüntüsü almak istiyorum size sonradan iletmek için, Savaş cebeci bunu da düşünmüş olabilir oldukça akıllı bir adam.
 
Savaş cebeci zaten iğne kullanmaya başladığı, dramalara girdiği dönem takip etmeyi bırakmıştım öbür eleman kim onu bile bilmiyorum ama sırf videoyu izleyerek şunu diyebilirim öbür eleman hem spora yakışmayan bir ahlaksızlık sergilemiş hem de karaktersizlik sergilemiş. Eli havada olan, konuşan adama öyle "başla" deyip saldırıp dövünce adam olunmuyor. O zaman bende bacağına sıkıp ağzını burnunu dağıtayım öyle saçmalık olur mu ?

Edit:Videonun kesilmemiş halini izledim. 80 kilo eleman yaklaşık 20 saniye hadi dövüşelim ne bekliyoruz hadi hadi diyor Cebeci ise kolunu kırarım senin öyle böyle atar gider yapıyor. Kısaca dayak yemeyi hak etmiş.
bro kesilmemiş halini nerden bulabilirim
 
Birazcık düşünün cebecisiniz, tüm videolarınız fitness üzerine 70 kilo adamdan dayak yemen diyosunuz falan filan sonra biri gelip sizi dizinize kadar kanatıyor bu saatten sonra sen o adamın her şeyini alsan ne olur? Senin karizma yerle bir oldu, bir daha insanların karşısına çıkamazsın, ekmek almaya çocuğunu gönderirsin.

Cebeci dramaları seviyor zaten alışmıştır bence.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı