Kablonet fiber mi TurkNet VDSL mi?

Anjuan

Femtopat
Katılım
2 Mayıs 2023
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1712764521558.png


Altyapı sorgulamam yukarıdaki gibi olmasına rağmen binamda Kablonet fiber 100 Mbps altyapı olduğunu biliyorum. Kablonet fiber fiyatları aşırı tuzlu geldi. TurkNet de alabileceğin en yüksek hız paketinde tahmini 15 Mbps upload hızı yazıyor. TurkNet VDSL'de bu söz verdiği upload hızını stabil şekilde verebiliyor mu? Kablonet fiber parasına değer bir hizmet sunuyor mu? Yaz tatilinde evde kendi sunucumu hostlayacağım için upload hızı önemli. Hangisini tercih etmeliyim? İkisinden herhangi birini kullandıysanız/kullanıyorsanız soru hakkında fikriniz olmasa da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
VDSL ADSL gunumuz teknolojisine ait degiller, fiberin getirisi Upload'dan Download'dan daha fazla, istedigi kadar hizli olsun VDSL ve ADSL'de surekli bir kopma, sinyal hatti zayifligi tehdidi var, tabii ki fiber.
 
Verdikleri modemin kalitesinin düşük olduğuyla alakalı söylentiler duydum, kendi modeminizle mi kullanıyorsunuz kablonetin modemini mi?
Yeni modeme geçtiler,herhangi bir sorun yok. 1000 mbps destekli,gayet 5G çatır çutur çalışıyor. Muhtemelen bir önce ki modemden bahsediyorlar. Artık her şey yolunda,hiçbir sorun yaşamıyorum yıllardır.
 

Geri
Yukarı