Kaçıncı sınıfsınız ve günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?

  • Konuyu başlatan 533388
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.654

533388

Hectopat
Katılım
27 Mart 2022
Mesajlar
4.463
Makaleler
2
Çözümler
54
Ben 10. sınıfım günde 2 saat falan ders çalışıyorum. Ama konular arttıkça bu süre de artar muhtemelen.
 
Ne kadar ders çalıştığının önemi yok, 40dk ve üstünde dikkatin dağılıyor zaten istersen 10 saat çalış dikkat süreni aşınca bir şey anlamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar ders çalıştığının önemi yok, 40dk ve üstünde dikkatin dağılıyor zaten istersen 10 saat çalış dikkat süreni aşınca bir şey anlamazsın.
Doğru değil, haklı olduğun tek nokta dikkat süresini aşınca dersin verimli olmaması, bunun için de çalıştığınız süreyi kendinize uygun parçalara bölmek en faydalısı, örneğin günde 5 saat ders çalışmak istiyorsan; 1 saat çalışıp ardından 20-30dk mola verip sevdiğiniz şeylerle ilgilenmenizi öneririm.
 
Çıraklıktayım 1 gün okula gidiyorum ders çalışmıyorum okulda derslerde ya tel bakıyorum ya da girmiyorum.
 
11. sınıf dilciyim, hiç ders çalışmıyorum. Sınavdan sınava.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı