Kaleci nasıl kilo verebilir?

Kilo almanın ya da vermenin ne yediğinizden çok kalori alımı ve yakımınızla alakalı. Sen günde 2000 kalori yakıyorsan 1500 kalorilik nesquik yersen kilo verirsin, 3000 kalorililik marul yersen kilo alırsın.

Arkadaşın dediği gibi ya kalori açığı oluşturman lazım ya da kardiyo, antrenman yapman lazım. Oturduğun yerden kilo veremezsin.

Kalori açığı nasıl oluşturulur bilmiyorum.
Kilo almanın ya da vermenin ne yediğinizden çok kalori alımı ve yakımınızla alakalı. Sen günde 2000 kalori yakıyorsan 1500 kalorilik nesquik yersen kilo verirsin, 3000 kalorililik marul yersen kilo alırsın.
kalorisine nasıl bakarım?

Kaleciyim spor yapmadan nasıl kilo verebilirim 15 kiloyu ne kadar sürede veririm.

40Kg'ya yakın verdim. Bundan önce de 27kg verip geri almıştım. Kalori açığı oluşturup bunu hayat motton yapacaksın. Spor yapmayı, yürüyüş yapmayı hareket etmeyi vs. öyle bir azime bürünmelisin ki artık başarmak için merdivenleri kafanın üzerine çıkacakmışçasına. Fitness ile yaparsan zaten başarıya ulaşacaksın. Kilo vermek zor bir şey değil, kilo vermek psikolojik olarak zor olsa da kilo almak fiziksel olarak daha zordur bunu unutma.

@d4mann protein ve lif ağırlıklı beslenin zaten protein kısmını abartmadığınız sürece kilo verirsiniz. Zaten kaleci olarak hedefleriniz varsa bunlara ağırlık vererek beslenmeniz gerekiyor. Ek olarak zaten bir kaleci olarak kardiyo yapıp kendinizi geliştirmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı