Kalitesiz bir malı satmaktan vicdan azabı çekilir mi?

Yusufsendogan

Decapat
Katılım
18 Mart 2022
Mesajlar
484
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan 2 ay önce Zio'nun Fabric modelini aldım. Büyük beklentilerle almıştım. Aşırı konforlu olmasını bekliyordum çünkü dış görünüşü çok cafcaflıydı. Şuan yazıyorum. Eğer 2 saat üstü oturacaksanız, kaçın bu koltuktan. Ben 2.000 TL'ye aldım. 1.500 TL teklifi çok geldi. Bu fiyata satmayı düşünüyorum. Arıyorlar şimdi. Bir yandan da "Satmasam mı?" diye düşünüyorum. Ordan gelecek para da lazım. Bu koltuk vücudumun her kısmını perişan etti ilk haftalar. Şimdi plastik kullanıyorum buna da arada 1 saatlik oturmalık kullanıyorum. Üstü saatte oturan adamı çileden çıkarır diye düşünüyorum. Ama piyasası da bu fiyatlar. Sıfırı 3.500 TL. Satayım mı, çöpe mi atayım?
Veya daha mı uyguna bırakayım?
 
Son düzenleme:
Çöpe tabii atmayın.

Yine sizi üzmeyecek bir fiyata satın ancak arayanlara 2 saat üstü kullanımlarda rahatsız olduğunuzdan dolayı sattığınızı söyleyin. En azından alan kişi bunu bilerek alacak.
 
Güncelleme: Koltuğu biraz daha arkaya yaslayıp kilitledim. Sorun çözüldü. Uzun kullanımda ağrıtmıyor. Haliyle satmaktan vazgeçtim.
Bu şekilde çözüleceğini hiç düşünmemiştim. Bir videodan gördüm. Adam 120 derece açı yapıp kilitlemiş. O şekil kullanıyordu. O şekil kullanıyorum artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı