Kanada nasıl bir ülke?

Hocam orası Kars gibidir. Ama bu kadar sıcağını görmemiştim. Orada yazın yanarsın diğer mevsimler donarsın. Şu an bizden daha soğuklar genel olarak fakat küresel ısınma ciddi etkilemiş orayı. O sıcaklıklar ilk defa görülmüş. Tartışmaya lüzum yok bence. Kanada güzel bir ülke.
12 derece çok mu soğuk? Şu an Türkiye'de de öğlen saatlerinde hava 12-13 derece. Nüfusun neredeyse tamamının kırmızı bölgede yaşadığını söylememe gerek yok.
Gösterdiğin diagram 2010 yılına kadar olan son 10 yılda ilkimin nasıl değiştiğine dikkat ettinmi ?
Daha da ısınması muhtemel.

Türkiye'den iyi diyenlere ve ülkeden gitmek isteyenlere (şu an olan duruma göre), bana kızacak kişiler olacak fakat ülke berbat durumda herkes gitmek istiyor bende istiyorum, ama arkadaşlar biz ülkemizi bırakıp gidersek ne olur? Ülke elden gider bence herkes ülkeden gitmek yerine ülkeyi kurtarmaya geri almaya çalışmalıyız belki o zaman ülkemiz harika bir her olur. :)

Sorunun cevabı Kanada güzel bir yer alım gücü olsun güzel bir ülke insanlar birbirine saygılı, sessiz bir yer :)
Bize mi düştü memleketin derdi. Tabi ki gideceğiz. Bize süslü püslü sözler ile memleket edebiyatı yapıp cefasını yükleyenler memleketin sefasını sürüyor. Bu döneme özgü bir şey değil bu. Bu milletin yüzü hangi dönem gülmüş ? Elbette gideceğiz hepi topu 70-80 senelik hayatımız var insanca yaşamak için gideceğiz. Ülkeyi kurtaracakmışım, neden ? Birilerinin 70-80 senedir kaymağını yiyip dibinin pisliğini bize yüklediği için mi kurtarmaya çalışacağız ? Sana başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı