CathedralDogs
Hectopat
Yeşillikleri ile muazzam bir ülke!
12 derece çok mu soğuk? Şu an Türkiye'de de öğlen saatlerinde hava 12-13 derece. Nüfusun neredeyse tamamının kırmızı bölgede yaşadığını söylememe gerek yok.Hocam orası Kars gibidir. Ama bu kadar sıcağını görmemiştim. Orada yazın yanarsın diğer mevsimler donarsın. Şu an bizden daha soğuklar genel olarak fakat küresel ısınma ciddi etkilemiş orayı. O sıcaklıklar ilk defa görülmüş. Tartışmaya lüzum yok bence. Kanada güzel bir ülke.
Daha da ısınması muhtemel.Gösterdiğin diagram 2010 yılına kadar olan son 10 yılda ilkimin nasıl değiştiğine dikkat ettinmi ?
Ottova ve Ankara sıcaklıklarını karşılaştır işte.Neresi soğuk? Türkiye'den daha sıcak.
Sıcaklıklar aynı. Google'a Kanada hava durumu yazıp sonuçlara bakıyorsan şu an Kanada'da gece olduğu için sıcaklıklar Ankara'yla aynı sayılır.Ottova ve Ankara sıcaklıklarını karşılaştır işte.
Bize mi düştü memleketin derdi. Tabi ki gideceğiz. Bize süslü püslü sözler ile memleket edebiyatı yapıp cefasını yükleyenler memleketin sefasını sürüyor. Bu döneme özgü bir şey değil bu. Bu milletin yüzü hangi dönem gülmüş ? Elbette gideceğiz hepi topu 70-80 senelik hayatımız var insanca yaşamak için gideceğiz. Ülkeyi kurtaracakmışım, neden ? Birilerinin 70-80 senedir kaymağını yiyip dibinin pisliğini bize yüklediği için mi kurtarmaya çalışacağız ? Sana başarılar.Türkiye'den iyi diyenlere ve ülkeden gitmek isteyenlere (şu an olan duruma göre), bana kızacak kişiler olacak fakat ülke berbat durumda herkes gitmek istiyor bende istiyorum, ama arkadaşlar biz ülkemizi bırakıp gidersek ne olur? Ülke elden gider bence herkes ülkeden gitmek yerine ülkeyi kurtarmaya geri almaya çalışmalıyız belki o zaman ülkemiz harika bir her olur.
Sorunun cevabı Kanada güzel bir yer alım gücü olsun güzel bir ülke insanlar birbirine saygılı, sessiz bir yer![]()
Sıcaklıkları biliyorum. Yine de Grönland gibi davranmanız hatalı. Çok soğuk bir ülke olduğunu düşünmüyorum.
Su kanalları buz tutuyor millet üzerinde paten kayıyor nasıl o kadar da soğuk değil buz gibi ülke.Sıcaklıkları biliyorum. Yine de Grönland gibi davranmanız hatalı. Çok soğuk bir ülke olduğunu düşünmüyorum.
Kanada kıta kadar büyük bir ülke. İlk önce neresinin buz tuttuğunu anlamak önemli.Su kanalları buz tutuyor millet üzerinde paten kayıyor nasıl o kadar da soğuk değil buz gibi ülke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.