Kapsül kahve makinesi alınır mı?

Storm AnGeL1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Nespresso'nun aralık Ay'ı sonuna kadar bir kampanyası var. Nespresso kahve makineleri alımında 5 kutu kapsül kahve hediyesi bulunuyor.
Uzun bir süredir almayı düşünüyorum ve almak için en uygun fırsatın bu ay olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca her ay düzenli olarak 100-200 Euro almaya çalışıyorum ve bu ay kahve makinesi alırsam Euro alamam. Ha bu ay alamazsam önemli değil aralık ayından sonra almaya devam ederim ancak şu an kararsız kalmış durumdayım.

Kahve makinesi almam halinde nespresso mu yoksa dolce gusto için uyumlu olan makine delonghi mi önerirsiniz?

Not: Arkadaşlar beni yargılamayın😂
Yurt dışında alacağım üniversite eğitimim için Euro biriktiriyorum.
Güncel+++

Son düzenleme:
Kapsül kahveler pratik gibi görünse de toplamda çok pahalıya geliyor.
Sonra kullanılmış kapsüle kahve doldurma yollarını arayıp makineyi bozmaya kadar gidiyor.
Filtre kağıtlı kahve makinesi öneririm. 6 senedir delonghi marka dümdüz bir ürün kullanıyoruz.
Görselini yükledim benzer bir ürün işinizi görür. Kahve demleme sistemi tek olacak elinizde ama kahve çekirdeğinin farklılığını gayet anlayabiliyor tadının farkını çıkarabiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• delonghi.jpg
    delonghi.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı