Karbonhidrat tozu önerisi

bysevko

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar sorum basit. Kilo almak icin soruyorum. Daha önce kullanmış, faydasını görmüş veya görmemiş varsa yorum yapıp fikir verebilirler. Biraz araştırma sonrasında Hardline gainer üstünde durdum. Tavsiyelerinizi ve görüşlerini bekliyorum.
Not: Spor yapıyorum ve en az 2 öğün tüketiyorum.

Son düzenleme:
Dostlar sorum basit. Daha önce kullanmış, faydasını görmüş veya görmemiş varsa yorum yapıp fikir verebilirler. Biraz araştırma sonrasında Hardline gainer üstünde durdum. Tavsiyelerinizi ve görüşlerini bekliyorum.

Kilo almak için düşüyorsan ek olarak alınabilir, yani iyi bir beslenme sonrası tabii ki faydasını gorursun. Hardline hem iyi hem de daha ekonomik olduğu için tercih edilebilir.

Big joy +gh öneririm hocam arkadaşım kullanıyordu zamanında etkili benim konuştuğum koç Hardline ve bigjoy da iyi demişti para varsa olimp bakabilirsin ama çok büyük farkı olmaz.

Big joy +gh öneririm hocam arkadaşım kullanıyordu zamanında etkili benim konuştuğum koç Hardline ve bigjoy da iyi demişti para varsa olimp bakabilirsin ama çok büyük farkı olmaz.

Destekleyici olsun yeter hocam benim için. Aroma öneriniz var mı?

Kilo almak için düşüyorsan ek olarak alınabilir, yani iyi bir beslenme sonrası tabii ki faydasını gorursun. Hardline hem iyi hem de daha ekonomik olduğu için tercih edilebilir.

Teşekkür ederim hocam. Aroma öneriniz var mı?

Dostlar sorum basit. Daha önce kullanmış, faydasını görmüş veya görmemiş varsa yorum yapıp fikir verebilirler. Biraz araştırma sonrasında Hardline gainer üstünde durdum. Tavsiyelerinizi ve görüşlerini bekliyorum.
karbonhidrat tozundan kastın nedir.maltodekstrin dektroz vitargo vs.amacın antrenman performansı içinmi kilo almak içinmi belirtsen daha iyi olur

karbonhidrat tozundan kastın nedir.maltodekstrin dektroz vitargo vs.amacın antrenman performansı içinmi kilo almak içinmi belirtsen daha iyi olur
Kilo almak için soruyorum. Tabii ki sadece toz ile biseyler olmasını beklemiyorum destekleyici olmasını düşünüyorum

kilo için hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum fakat daha önce hiq maltodekstrin kullandım 100gr karb vardı galiba 1 ölçekte 15 servisi 400 tl.tadı biraz şekerimsi benlik değildi.antrenman performansınada katkılı ama uyku getiriyo içince kan şekeri olayından dolayı

Kilo almak için soruyorum. Tabii ki sadece toz ile biseyler olmasını beklemiyorum destekleyici olmasını düşünüyorum
bencede karbonhidratı yemekten alın.üstüne karb kadar yağda önemli.zeytinyağı ve kuruyemiş yemeye özen gösterin.proteini biraz azaltın ki sizi tıkamasın.karbonhidrat tozları sivilce vs yapıyo kimyasal şeyler bunlar almaya değmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı