Kardeşim eşcinsel olduğunu söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde öyle bir arkadaşım vardı. Kendi içinde kız hissediyordu. Küçüklükten beri hareketleri kızsıydı zaten. Büyüyünce öğrendim. Genlerle ilgili bir durumdur her halde ama bir şey söylemeyeceğim.
 
Psikoloğa götüreceğiz ancak anaokulundan beri böyle diyor biraz kafamız karıştı. Belki de arkadaşlarına duyduğu sevgiyi yanlış yorumladı.
Durumu normalleştirmek için abartıyor muhtemelen, anaokulunda mümkün değil bu. Ayrıca o yaşta hoşlanma arkadaşlık olarak olabilir sadece.
 
Psikoloğum bana söylemişti açıkcası ergenlikte (aynı şeyi öğretmenlerimde söylemişti) karşı cinsin özelliklerine duyulan meraktan dolayı olabilirmiş ama ayriyeten küçüken yani 1 2. sınıfken falan ona söylelen ki bu yaşdaki bir çocuga soylenmesı doğru olmayan yani (cinsel tercih manasında değil de küçük yaşından dolayı )seylerden dolayı olabilir mesela benim bir arkadaşımın annesi ona erkeklerden mi hoşlanıyorsun eğer öyleyse sorun yok demişti hala hatırlıyorum (ki daha 9 yaşındakı çocuk bunları nereden bilecek) annesine kızmştı ve şu an ikimizde ergenliğe yeni girdik sayılır ve o da bana eş cinsel olduğunu 13 yasında soyledi. Büyüme ortamı da etkiliyor tabii kesin konuşmamak lazım ama genler de etkiler diye duymuştum ama kardeşin böyle olmak istemediğni söylüyorsa geçici bir şey olacaktır diye düşünüyorum. Kardesin erkek mi kız mı? Ona göre bir şeyler soylemek daha doğru olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alkol mesela bedenimize ve çevremizdekilere zararlı olduğu için günah. Eşcinsel ilişkinin böyle bir açıklaması mevcut mu?
Bu konuda görüş ayrımları çok fazla ve ben çok fazla bilgi sahibi değilim. Maalesef bu konu hakkında cevap veremeyeceğim.
 
Ailene söyleyip psikolojik destek almasını sağlamalısın dostum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı