Ban 1s Coming
Centipat
İnsanlar.
Paranla rezil olmak bu olsa gerek.Aile içinde herhangi bir problem yok hatta koskoca babaannem ve anneannem dahi yakıştığını söylemişti. Ama şu iki kadının zihniyetinde olamayan kesim hala mevcut. Örnek vermem gerekirse, geçen sene yaşadığım bir olay vardı, gittiğim berberde ki adamdan "Kolundaki dövme neyse ama kulağında ki ne?" tepkisini almıştım, yahu sana ne? Neyse, zaten tepkisinden ötürü oraya gitmeyi de kestim, insanlar "had" nedir bilmiyorlar.
Normalde mesaj yazmayacaktım ama bu kanıya nasıl vardığını merak ettim doğrusu. Anlatır mısın ? Cevap olarak Suriyelileri hiç sevmem. Oy kullanmalarını desteklemiyorum.Sen Suriyelilerin de oy verebilme hakkı var falan da diyorsundur şimdi.
Demokrasi falan dedin, yaşlıları da savundun, dediklerinden yola çıkarak söyledim. Savunduklarin klasik koyun lafları olduğu için sanırım.Normalde mesaj yazmayacaktım ama bu kanıya nasıl vardığını merak ettim doğrusu. Anlatır mısın ? Cevap olarak Suriyelileri hiç sevmem.
Kesiminde noksan yokta karakter noksan kalıyor işte.Paranla rezil olmak bu olsa gerek.
Ben size hiç katılmıyorum, onlar da bu ülkenin vatandaşı ve vergi ödüyorlar. Okumakla bilgili olunmuyor, okumuş ama cahil bir sürü insan var. Okumayan herkes bilgisiz yahut düşünemiyor da değil. Bence ben robot değilim tarzında basit bir soru yöneltilmeli, onu çözen herkes oy kullanabilir. İsterse 100 yaş üstü olsun o soruyu çözüyorsa kullansın ama isterse 4 okul bitirmiş olsun eğer ki basit soruyu yapamazsa oy kullanmasın.O yüzden oy vermek için üniversite mezunu olması ve IQ sınırı getirilmeli diyoruz![]()
![]()
Demokrasiyi savunuyorum. Lakin Suriyelilerle ve demokrasi arasında bağ kurman ilginç. Sana cahil dedim diye demediğini bırakmayan sen insanlara 'koyun' diyorsun. Trajikomik gerçekten.Demokrasi falan dedin, yaşlıları da savundun, dediklerinden yola çıkarak söyledim. Savunduklarin klasik koyun lafları olduğu için sanırım.
@UBerk hocam size nedenini anlatmak istiyorum.Moderatörler.(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.