Kasiyer Hakları Nelerdir? Şiddete Sessiz mi Kalmalıyız?

Para AB'den diye biliyorum yanlışım da olabilir
Ama Suriyeliler gelmeden önce benim ailem çocuk yardımı falan alıyordu sürekli, onlar gelince kesildi tüm yardımlar. Hatta yakın zamanda babaannemin baktığı zihinsel engelli amcamın maaşını bile kestiler.

Ama Suriyeliler gelmeden önce benim ailem çocuk yardımı falan alıyordu sürekli, onlar gelince kesildi tüm yardımlar. Hatta yakın zamanda babaannemin baktığı zihinsel engelli amcamın maaşını bile kestiler.
O konuda bir şey diyemem ama benim duyduğum kadarıyla Türkiye AB'den belli bir miktar alıyor bu konu için. Tabii biliyorlar Avrupa'ya geçerlerse ne olacağını

İlk olarak devlet seni adam yerine koyup sana yardım yapmış, bazı şeyleri de alamazsın demiş. Sen kimsin ki kasiyere kızıyorsun? Bence sen %100 haklısın, o ise sınır dışı edilmeli. Ayrıca Suriyeliler'e 600TL yardım veriliyor da biz Türklere neden verilmiyor?
Onlar müslüman kanka, biz gavuruz. 😁 Şakaydı bu arada. 😳

Ne diye şikayet etti ? Şikayetinde "Sistem reddetmesine rağmen istediğim ürünü zorla geçmedi" mi dedi ?
Şikayeti şöyleydi;
Ben kendisinden defteri fırlatmamasını ve emri vaki konuşmadan rica ederek işlem yaptırmasını istedim.
Şikayetinde rica etmek istemediğini ve benim onu Arap olduğu için ırkçılık yaptığımı söylemiş.
Evet ben ırkçıyım 🇹🇷 Ben Türk , Kürt , Alevi, Çerkez , Laz kardeşlerimle büyüdüm. Elin arabı ile büyümedim.

Çok ahlaksızca bir davranış fakat firmalar müşteri her zaman haklıdır mottosuyla çalıştığı için kendi uygulamasında olmayan işlemlerde dahi -özellikle kabul edilmeyen iade süreçlerinde- müşterinin çalışanının tepesine binmesine izin veriyor ne yazık ki. Geçen haftasonu benzeri bir eğilime forum İstanbul ikea mağazasında şahit oldum, erkek müşteri bayan personele neredeyse saldıracak vaziyette köpürüyordu, bağırıp çağırıp üstüne yürüyerek sağa sola vuruyordu ve güvenlikler buna sadece seyirci kaldı. Nihayetinde herif istediğini elde etti.

Az kaldı, hepsini sınıra dizip karşı tarafa fırlatacağız.

200.gif

Benim de amcam zihinsel engelli ki eve o kadar para girmiyor adamın iki kuruş parasını kestiler yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı