Hocam Dünyada ve malesef özellikle Türkiyede emek harcamak bir işe yaramıyor.Bir çağ dışı kalmış için işimden çıkmaya niyetin yok ben o mevkiye gelmek için emek harcıyorum. Mesele benim ülkemde Arap daha mı üst bu soruyu sormak istiyorum artık.
Hocam Dünyada ve malesef özellikle Türkiyede emek harcamak bir işe yaramıyor.Bir çağ dışı kalmış için işimden çıkmaya niyetin yok ben o mevkiye gelmek için emek harcıyorum. Mesele benim ülkemde Arap daha mı üst bu soruyu sormak istiyorum artık.
Ama Suriyeliler gelmeden önce benim ailem çocuk yardımı falan alıyordu sürekli, onlar gelince kesildi tüm yardımlar. Hatta yakın zamanda babaannemin baktığı zihinsel engelli amcamın maaşını bile kestiler.Para AB'den diye biliyorum yanlışım da olabilir
O konuda bir şey diyemem ama benim duyduğum kadarıyla Türkiye AB'den belli bir miktar alıyor bu konu için. Tabii biliyorlar Avrupa'ya geçerlerse ne olacağınıAma Suriyeliler gelmeden önce benim ailem çocuk yardımı falan alıyordu sürekli, onlar gelince kesildi tüm yardımlar. Hatta yakın zamanda babaannemin baktığı zihinsel engelli amcamın maaşını bile kestiler.
Onlar müslüman kanka, biz gavuruz.İlk olarak devlet seni adam yerine koyup sana yardım yapmış, bazı şeyleri de alamazsın demiş. Sen kimsin ki kasiyere kızıyorsun? Bence sen %100 haklısın, o ise sınır dışı edilmeli. Ayrıca Suriyeliler'e 600TL yardım veriliyor da biz Türklere neden verilmiyor?
Şikayeti şöyleydi;Ne diye şikayet etti ? Şikayetinde "Sistem reddetmesine rağmen istediğim ürünü zorla geçmedi" mi dedi ?
Benim de amcam zihinsel engelli ki eve o kadar para girmiyor adamın iki kuruş parasını kestiler yazık.Ama Suriyeliler gelmeden önce benim ailem çocuk yardımı falan alıyordu sürekli, onlar gelince kesildi tüm yardımlar. Hatta yakın zamanda babaannemin baktığı zihinsel engelli amcamın maaşını bile kestiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.