Katar'da Roblox'a erişim engeli getirildi!

Roblox'un durumu bilmiyorum artık ama katar doğru olanı yapmış. Katar'ın kararına destek veriyorum.

İşte olaylar aynen böyle gelişir, Türkiye'de Roblox'un kapanmasına ses çıkarmazsan sonra Epic kapanır sonra da Steam kapanır sonra oyun oynayamıyoruz VPN kullanmak zorunda mıyız dersin.

İşte olaylar aynen böyle gelişir, Türkiye'de Roblox'un kapanmasına ses çıkarmazsan sonra Epic kapanır sonra da Steam kapanır sonra oyun oynayamıyoruz VPN kullanmak zorunda mıyız dersin.
Onların kapanmasını bende istemem ama roblox bal gibi hakediyordu. Zaten çoluk çocuk dolu neyini koruyacaksın ki?

Roblox sadece trde değil dünya çapında pedo koruduğu için gündem olan bi oyun en muhalif ben olacam diye neyi savunduğunuzu şaşırıyorsunuz.

Onların kapanmasını bende istemem ama Roblox bal gibi hak ediyordu. Zaten çoluk çocuk dolu neyini koruyacaksın ki?

Demek ki çoluk çocuk beğeniyor ki oynuyor, bu bahsettiğiniz mevzularda oyunda sırf oyunu kötü amaçla kullanan insanlar var diye oyunu mu kapatacaksın? Bu insanlardan ülkemizde yok mu? Ülkeyi mi kapatalım?

Roblox sadece TR'de değil dünya çapında pedo koruduğu için gündem olan bir oyun en muhalif ben olacağım diye neyi savunduğunuzu şaşırıyorsunuz.

O olayı duymadım, haber veya kaynak atabilir misiniz?

Demek ki çoluk çocuk beğeniyor ki oynuyor, bu bahsettiğiniz mevzularda oyunda sırf oyunu kötü amaçla kullanan insanlar var diye oyunu mu kapatacaksın? Bu insanlardan ülkemizde yok mu? Ülkeyi mi kapatalım?

Evet kardeşim başka soru? Pedofili desen var Değerlere söven desen var. Roblox'u savunmayın Allah aşkına güvenlik zaafiyetleri ile ünlü zaten.

Roblox sonuna kadar hak etti Roblox CEO'suna FBI bile istifa etmesini söyledi. Roblox hep böyleydi zaten, 7 yaşındaki kardeşim oynuyor ama denetleyebileceğim kadar denetliyorum. Tamamen rezalet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Schlep tehdit edilen youtuberin ismi 600k civarı abonesi var globalde aratirsaniz göreceksinizdir olayı.

Evet kardeşim başka soru? Pedofili desen var Değerlere söven desen var. Roblox'u savunmayın Allah aşkına güvenlik zaafiyetleri ile ünlü zaten.
Roblox kapandiginda bu kitleler de direkt yok olacak zaten degil mi? Oyle bir dunya yok, pedo isterse VPN indirir oyle oynar. Tipki Discord gibi, VPN nedir bilmeyen cocuklar giremezken panelci veletler cirit atiyor.

Roblox kapandiginda bu kitleler de direkt yok olacak zaten degil mi? Oyle bie dunya yok, pedo isterse VPN indirir oyle oynar. Tipki Discord gibi, VPN nedir bilmeyen cocuklar giremezken panelci veletler cirit atiyor.
Tamam işte çocukları korumak amacıylada yasaklamak doğru ve ayrıca yasaklayarak bu şirketlere haddini bildiriyoruz. Discord içinde aynısını söylüyorum ki neredeyse ben bu uygulamayı hala kullanıyorum ama yasaklanması doğruydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı