Katar'da Roblox'a erişim engeli getirildi!

Demek ki çoluk çocuk beğeniyor ki oynuyor, bu bahsettiğiniz mevzularda oyunda sırf oyunu kötü amaçla kullanan insanlar var diye oyunu mu kapatacaksın? Bu insanlardan ülkemizde yok mu? Ülkeyi mi kapatalım?

O olayı duymadım, haber veya kaynak atabilir misiniz?
Roblox pedofili insanları koruyup onlarin peşine düşünleri dava ediyor hocam bencede roblox geri açılsın.

Roblox kapandiginda bu kitleler de direkt yok olacak zaten degil mi? Oyle bir dunya yok, pedo isterse VPN indirir oyle oynar. Tipki Discord gibi, VPN nedir bilmeyen çocuklar giremezken panelci veletler cirit atiyor.

Kapanmasını doğru bulmuyorum fakat Roblox pedoları koruduğu için bir gerekçeleri var şu an.

Roblox kapandiginda bu kitleler de direkt yok olacak zaten degil mi? Oyle bir dunya yok, pedo isterse VPN indirir oyle oynar. Tipki Discord gibi, VPN nedir bilmeyen cocuklar giremezken panelci veletler cirit atiyor.
5 Yaşındaki çocuklar oynuyor vpn falan bilmez çoğu.

VPN falan diyorsunuz da arkadaşlar bu yasak basbaya etkili oldu şuan Türkiye'de Roblox oynama oranları %70-75 düştü basbaya.
Mantıken çocukların bir kısmını korumuş oluyor. Pedoları durduramayabiliriz. Ama çocukları koruyabiliriz.

Roblox zaten para tuzağı ve beyin yıkama gibi bişey. Boş oyunlar çıkıp duruyor ve sürekli çocukları paralarını sömürmeye çalışıyor. Adopt me,Brookhaven,Forsaken ve simülatör oyunları buna en iyi örnek. Çocuklar diğerlerince ezik hissettiği içinde, Ailesinin tüm kredi kartını boşaltıp her şeyi alıyor ve zorba olmaya başlıyor
Bknz: Türk tanışma/sohbet oyunları.

Mantıken çocukların bir kısmını korumuş oluyor. Pedoları durduramayabiliriz. Ama çocukları koruyabiliriz.

Şu an Roblox'taki pedoları polisle beraber ihbar eden schlepin videosunu izliyorum Roblox yapması gerekenin tersini yapıyor. Roblox schlepin tüm hesaplarına ban atıyor bazı pedoların hesaplarını banlamıyor fakat onları ihbar eden schlepin her şeyini banlıyolar üzerine de Roblox bu pedo ihbar olaylarını da durdurması icin mail vs. atmış Roblox'u bende savunmak isterdim fakat olaylar böyle gerçekleşiyorsa Roblox'u savunmanın bir manası kalmamıştır bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı