Kavga anınızı anlatın

Okulda meydan muharebesi gibi Suriyeliler ve Türkler arasında kavga çıkmıştı. Ben kavgaya dahil olmadım tabii ki, uzaktan izledim xD. Kavganın sonucunda 2 kişi okuldan şutlandı, 2 kişinin bacağı, 1 kişinin de kolu kırıldı. İzlemesi zevkliydi ne yalan söyleyeyim.

Herkesi ayrı ayrı mı değerlendireyim yani ? Şu yapmış yapmamış.
Ayrı ayrı değil de bilmeden birinin anısıyla dalga geçer gibi bir şey söylüyorsun yani. O kadar mı eminsin senaryo olduğundan da milletin anısına yalan diyorsun. Neyse boş ver haklı olabilirsin birisine sinirlendim o sırada senin mesajı görünce nedensiz sana patladım. 😀

Okulda meydan muharebesi gibi Suriyeliler ve Türkler arasında kavga çıkmıştı. Ben kavgaya dahil olmadım tabii ki, uzaktan izledim xD. Kavganın sonucunda 2 kişi okuldan şutlandı, 2 kişinin bacağı, 1 kişinin de kolu kırıldı. İzlemesi zevkliydi ne yalan söyleyeyim.
Türklerin zaten izlemeyi sevdiği 2 şey : Bina yıkımlarını izlemek, Kavga izlemek. :D

Ilkokulda olmuştu 3 - 4 sinif falandik benim arkadaşim ile diğer arkadaşim dövüş randevusu aldi tuvalette bende gidip izliyim dedim sonra bunlar önce argo kelimeler ile psikolojik darbe yapmaya çaliştilar birbirlerine benim ilk arkadaşim a. Bu b. Ye daldi b bunu haşlamasin mi bende neden oldu bilmiyorum birden öylesine ağlayip b ye daldim cidden neden ağladi mi bile bilmiyorum ya da neden daldiğimi bile böyle saçma bir kavga hikayesi ama yenisi gelecek merak etmeyin.

Durduk yere aileme küfür eden bir çocuğun annesine çok efsane bir küfür etmiştim 🙂 Sonra bana tekme atmaya çalıştı, tuttum ayağından gözünün üstüne Undertaker gibi çaktım yere düştü 🙂 Hıncımı alamayıp yandaki sıska arkadaşını da dövdüm 🙂 Birde okulun güreşçilerinden bir arkadaşı vardı o ayıyı dövemedim, o da beni dövemedi ama yumruk atabildim 🙂 Sonra öğretmen geldi müdürün yanına gittik 🙂 Ben müdüre bir savunma yaptım (Hocaya üç kişi üzerime geldi falan dedim, kavga ederken üzerime ketçap dökülmüştü kan sandı sanırım ve hoca delirdi 🙂) bunlar disipline gidiyordu az kalsın 🙂 Elimde disiplin kozu olduğu için milleti toplayıp bir şey yapamadılar bana 🙂 Bilirsiniz böyle tipler bir anda bölünüp 30 kişi olabiliyorlar normalde 🙂 İyi havam oldu o kavgadan sonra 🙂 Okulun yarısı görmüş olayı ve bana bir şey yapabilen olmadı liseye geçinceye kadar 🙂 Şu an umarım karşılaşmam çünkü eskisi kadar ortamım yok 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı