Kavga anınızı anlatın

Mantıklı olan kavgadan kaçmak zaten, özellikle Türkiye gibi sözde "erkek" olup silah çıkaran korkakların bol olduğu bir yerde kavga etmenin mantıklı pek bir tarafı yok. Keşke ben de bunu yapabilsem ama yine de sen dediğimi yap yaptığımı yapma. 4-5 yaşından itibaren olan tecrübem ve fiziksel avantajım birkaç defa kurtardı ama bu kavgadan kaçmama huyumdan vazgeçmezsem bir gün bok yoluna gitti derler.
Tavsiye alındı. ☑️

Benimle kavga etmeye çalışanlar çoğunlukla serseriler oldu zaten. Kısacası kendini bir şey sana yağ tulumları. Adam bana mırıldanıyor "ben kikboks yptım sen biliyonmu" diye. Bulaşmıyorum zaten, bulaşmam da.
 
Çoğunuzun eminim bir kavga anısı vardır. 😉
Anlatın dinleyelim ve bir miktar gülüp eğlenelim. 😄

Ben size eski bir kavga anımı anlatayım. Ortaokuldayız ve 8. sınıfım. Kafam allak bullak ve sınav stresi yüzümden belli oluyor. Beden eğitimi dersindeyiz. Bir tane çocuk gelmiş basket potasında tek başına basket atmaya çalışıyor. Ders başlayalı 5 dk olmuş herkes buna camdan bakıyor falan. Gittim yanına topu aldım. Dersine gitsene beden dersi bizim dedim (ben 1.65 falanım o da 1.50 falan) o da kafasını havaya kaldırıp baktı. Gitmezsem ne olur len dedi gevşek gevşek. Ben de buna gitme de gör dedim. Üzerime bir yürüdü, ben de buna basket pota direğinden destek alarak döner tekmeyi bir koydum. Çocuk yere çakıldı ama çakılış o çakılış. Tam o ara bunun ders öğretmeni geldi 10 Dk'yı geçti ne yapıyorsun evladım dışarıda dedi. Tuttu kulağından götürdü. Çocuk tabii çıkışa gel diyerek gidiyor böyle. Sonra bir arkadaşımdan öğrendim ki bu bücür ebu bekirin kardeşiymiş. Ebu bekir de okulun dayısının sağ kolu işte. Beni bir ateş bastı. Bir yandan ebu bekir ile aram bayağı iyi sorun olmaz diyorum. Bir yandan çocuğun kardeşini dövdüm kesin bir mevzu çıkacak diyorum. Ben öğle arası sınıfta yedim yemeği çıkmadım dışarı. Sonrasında unuttu galiba falan demeye başladım. Ondan sonra okul bitti. Ben o ara okuldan sonraki etütlere kalıyordum. Okul bittikten sonra etüt başlayana kadar 30dk ara var. Ben o arada yanıma Enes'i almışım geziyorum. Enes de kısa boylu sıska ama mahalleye hakim bir çocuk. Sonra ben okul bahçesinden çıktım tam bakkala gidiyorum derken önüme o çocuk çıktı. Arkasında da 7 kişi var. 2V7 yani durumumuz. Ben o ara adrenalini bir pompalamışım. Çocuk döndü bana LAN sen bana artislik yapan çocuk değil misin diye sordu. Ne artisliği diyorum ben orada (7V2 yemedi) ve bir miktar r yapıyorum. Ardından Enes geldi girdi araya o çocuğa yanımdaki çocuğa elletmem ellersen vallahi küserim bir daha konuşmam dedi bayağı zorladı(ben göstererek). Çocuk da sonra görüşeceğiz seninle sen bekle dedi bana. Ben kenardan sızdım bakkala doğru devam ettim. O çocuklar da bana gülerek okula girdiler. Ben ne utandım ne utandım anlatamam ama yanımda Enes olduğu için kavga falan çıkmadı. Sonra okul bitince direkt okul servisime doğru koştum. Servisin yanındayken gelenlere bir baktım böyle. O çocuğu okuldan çıkarken gördüm. Aramızda 20 metre vardı böyle. Nah çektim çocuğa ve bindim servisime. Koşarak geldi ama hangi servis olduğunu bilemedi. 1-2 DK bakındı sonra servisler yola çıktı o da bulamadı beni. Ertesi günü de anlatmak isterdim ama çok uzun oldu. Bir dahaki sefere artık.

7.sınıftayım, okula yeni gelmişim havamdan geçilmiyor. Tabi okul da kimin sözü geçer kim kimi döver bilmiyorum. Bizim sınıfta okulun kabadayısı gibi bir çocuk var, onunla biraz atıştım ben. Sonra bu beni çıkışa çağırdı, ben de erkek adam "r" atmaz diye düşünerek çıkışta indim yanına. Bütün okul bizi izliyor daha o çocuğu dövebilen çıkmamış okulda. Neyse ben çantamı bırakmak için arkamı döndüm bu beni itti arkam dönükken. Ben de "anca arkam dönükken vurabilirsin" dedim ve buna çaktım tokatı. Sonra "oooo" gibi sesler gelince iyice gaza geldim. Yere düştüğü için bir iki tane daha yapıştırdım buna. Sonrasında ayağa kaldırdım bunu, yapıştırdım duvara "adam ol, bulaşırsan görürsün belanı" gibi laflar söyledim. Sonra güvenlik geldi ayırdı bizi ama hala rahat durmuyor. Güvenliği geçip bana vurmaya çalıştı ben yumruğundan kaçtım yüzüne tokatı yapıştırdım, çocuk yere kapanıp kaldı orada. Sonra disipline falan gittik ama benim için sıkıntı olmadı başarılı bir öğrenciydim. Ama kavga onun yüzünden çıkmıştı ağır küfürler etmişti bana.

Düzenleme: O güne kadar hiç kimseyle kavga etmemiştim.
 
Bizim sınıfta ben ve iki arkadaş beraber bahçedeyiz kızların hepsi sınıfta sonra zil çaldı bu kızlardan bazıları Azmi diye bir çocuk var tam artist onu bana şişiriyormus ben de dersler falan iyi sınıfta sakin bir çocuğum sonra yanına Batuhan almış 2v1 okul çıkışı inanmazsınız belki ama ikisini de sağlam dövdüm bir tanesinin gözü mor birinin burnu kanadı (benim de bacağım çizildi :))
sonra ailelerini çağıracaklardi yarın okula gelmişler ben de herkesin içinde "lan hem 2ye 1 saldırıp ağlıyorsunuz ve aileni mi çağırıyorsun? Sonra utancından kimseyi çağırmadi.
Ha ondan sonra sadece Batuhan beni kışkırtti elimle boğazından tutup kaldırdım (arkasında duvar var yasladım yani) sonra dövdüm çok da dovmedim sonra o aynısını bana yapmaya çalışıyor gülmekten öldüm ve dedim ki artistlik yapma git 5 6 kere git dedim yine gitmedi sonra bir tekme bir kafa zorunlu olarak gitti.
 
Son düzenleme:
Anlatmaya başlayım ancak bitmez sanırım.

Özet bilgi: Şu an 27 yaşındayım. Lisedeyken adım Orhun diye bir hocam beni çok severdi. Kadın aşırı ülkücüydü, kocası MHP milletvekiliydi. Kısacası lisedeki en güçlü isim kendisiydi ve sırf ismim Orhun diye bana bayılırdı. Bu sayede okulda müdürden fazla yetkim var gibi bir şeydi. Diğer bir özet bilgi ise bu hocam sayesinde lisedeki çoğu öğretmen benden nefret ediyordu ancak bir şey yapamıyorlardı.

4. anımı kaçırmayın.

1) Lise 4'üm. Bahçede basketbol oynarken top biraz uzağa kaçtı. Lise 3'lerden bir çocuk vardı. Çok kibar bir şekilde "Topu atabilir misin kardeşim?" dedim. Topu aldı bahçenin dışına dikti. Gittim niye yaptığını sordum ve bana "İstediğimi yaparım sana mı sorucam?" dedi. Bir dövdüm. Ama bir dövdüm bunu. Ayağı kırılmış. Müdür çağırdı ve odasına gittim. "Anlat olayı." dedi. Anlattım. "Topu dikti bende dövdüm" şeklinde anlattım. Çocuğa disiplin cezası kestiler.

2) İlk olaydan 1-2 ay sonra aynı çocuk "Ben hazırlandım bu sefer dövücem, onu çağırın." falan diye dolaşıyormuş ortalıkta. Klasik lise şeyleri işte. Okul çıkışı bilmem nereye gel falan diye. Tek gittim. 2 arkadaşını çağırmış. Güya belalı tipler diye beni korkutacak. Diğer 2 arkadaşı izlerken bunu bir dövdüm. Bir dövdüm. :D

3) Sıra arkadaşımın kız arkadaşına dershanesinde laf atıyormış. Kemik tayfa 4 kişiyiz biz. Hemen bastık dershanelerini. Yolda giderken sağdan soldan tanıdıklar peşimize takılmış sayımız 10 olmuş. Dershane çıkışında kız geldi. Sorduk kıza kim diye ama söylemiyor döveceğiz diye. Çıkan tipleri çekiyoruz kenara soruyoruz. Sorduklarımızı da salmıyoruz, bekleyin diyoruz. En son bir çocuk "Laf attıysam attım" dedi. 20 kişi oldular. Çocukta öyle deyince daldık biz. Güzelce dövdük ama bu kavga sırasında çok güldüm. Sebebiyse bizim peşimize takılan arkadaşlar birbirini tanımıyor ve birbirlerini dövüyorlardı. :D

4) En can alıcı kavgam bu. 3. anımdan bir sonraki gün. Dershanedeyiz ve öğle arasında kavgadaki arkadaşlardan birisi aşağıya sigaraya çıkmış. Bize haber geldi. "Aynı ekibi aşağıdan bekliyor." diye. Bilgi olarak bu 4 kişilik kemik tayfa aynı okul ve aynı dershanedeyiz. Aşağıya indik hemen. Ben kapıyı açarken arkadaş beni gördü ve benden güç alarak karşısındaki çocuğa kafa attı. Burada benim amacım kavga etmek değildi. Ayırmaya gittim aralarına. Arkadaşın daldığı çocuk aşağıdaki internet kafe tayfasındanmış. Ben arkadaşı ayırmaya çalışırken kafam sağa doğru fırladı. Anlam veremedim bir daha bakmaya çalışırken yine fırladı. Dedim herhalde yumruk yiyorum. Kendimi geriye attım ve bir baktımki... 2 metre boyunda 100-110 kilo bir adam. Beni gözüne kestirmiş (Adam avrupa kickbox şampiyonuymuş.). Adam beni bir dövmeye başladı. Öyle böyle dövmüyor ama. Aşağısı 30-40 kişi ve herkes kavga etmeyi bıraktı bizi izliyor. Kavga dediğin hızlıca yapılır 15-20 saniye sürer ve herkes yorulur. Geneli böyledir. Adam beni yaklaşık 3-4 dakika dövdü. Herkes bizi izliyor ve 3 arkadaşım adamı durdurmaya çalışıyor. Biri sağ kolundan biri sol kolundan tutmuş, diğeriyse sırtına çıkmış adamın boğazını sıkıp yumuşatmaya çalışıyor. Ancak adam durmuyor. Tek eliyle omzumu tutuyor, diğer eliyle yumruk atıyor. Ben de adama vurmaya çalıştım ancak adam tecrübeli. Hemen blokluyor. Saldım kendimi. Adam vuruyor diğer eliyle çekiyor, vuruyor diğer eliyle çekiyor. 2 dakika böyle dayak yedikten sonra yere düştüm. Yere düşünce adam gardını indirdi. Baktım gardını indirmiş içimde kalmasın dedim kalktım 1 tane çenesine yapıştırdım. 1 dakika daha dövdü. :D

En son polisler ayırınca bizi ayağa kalkamadım. Dünya çok güzel dönüyordu. :D Polisler arabaya alıp eve götürmüştü beni.


Aklıma geldikçe yazarım daha. Lisedeyken insan biraz aptal oluyor. Artık kavgadan olabildiğince uzak duruyorum. Ancak güzel anılardı.
 
Anlatmaya başlayım ancak bitmez sanırım.

Özet bilgi: Şu an 27 yaşındayım. Lisedeyken adım orhun diye bir hocam beni çok severdi. Kadın aşırı ülkücüydü, kocası mhp milletvekiliydi. Kısacası lisedeki en güçlü isim kendisiydi ve sırf ismim orhun diye bana bayılırdı. Bu sayede okulda müdürden fazla yetkim var gibi bir şeydi. Diğer bir özet bilgi ise bu hocam sayesinde lisedeki çoğu öğretmen benden nefret ediyordu ancak bir şey yapamıyorlardı.

4. anımı kaçırmayın.

1) lise 4'üm. Bahçede basketbol oynarken top biraz uzağa kaçtı. Lise 3'lerden bir çocuk vardı. Çok kibar bir şekilde "topu atabilir misin kardeşim?" dedim. Topu aldı bahçenin dışına dikti. Gittim niye yaptığını sordum ve bana "istediğimi yaparım sana mı soracağım?" dedi. Bir dövdüm. Ama bir dövdüm bunu. Ayağı kırılmış. Müdür çağırdı ve odasına gittim. "anlat olayı." dedi. Anlattım. "topu dikti bende dövdüm" şeklinde anlattım. Çocuğa disiplin cezası kestiler.

2) ilk olaydan 1-2 ay sonra aynı çocuk "ben hazırlandım bu sefer döveceğim, onu çağırın." falan diye dolaşıyormuş ortalıkta. Klasik lise şeyleri işte. Okul çıkışı bilmem nereye gel falan diye. Tek gittim. 2 arkadaşını çağırmış. Güya belalı tipler diye beni korkutacak. Diğer 2 arkadaşı izlerken bunu bir dövdüm. Bir dövdüm. :D

3) sıra arkadaşımın kız arkadaşına dershanesinde laf atıyormış. Kemik tayfa 4 kişiyiz biz. Hemen bastık dershanelerini. Yolda giderken sağdan soldan tanıdıklar peşimize takılmış sayımız 10 olmuş. Dershane çıkışında kız geldi. Sorduk kıza kim diye ama söylemiyor döveceğiz diye. Çıkan tipleri çekiyoruz kenara soruyoruz. Sorduklarımızı da salmıyoruz, bekleyin diyoruz. En son bir çocuk "laf attıysam attım" dedi. 20 kişi oldular. Çocukta öyle deyince daldık biz. Güzelce dövdük ama bu kavga sırasında çok güldüm. Sebebiyse bizim peşimize takılan arkadaşlar birbirini tanımıyor ve birbirlerini dövüyorlardı. :D

4) en can alıcı kavgam bu. 3. anımdan bir sonraki gün. Dershanedeyiz ve öğle arasında kavgadaki arkadaşlardan birisi aşağıya sigaraya çıkmış. Bize haber geldi. "aynı ekibi aşağıdan bekliyor." diye. Bilgi olarak bu 4 kişilik kemik tayfa aynı okul ve aynı dershanedeyiz. Aşağıya indik hemen. Ben kapıyı açarken arkadaş beni gördü ve benden güç alarak karşısındaki çocuğa kafa attı. Burada benim amacım kavga etmek değildi. Ayırmaya gittim aralarına. Arkadaşın daldığı çocuk aşağıdaki internet kafe tayfasındanmış. Ben arkadaşı ayırmaya çalışırken kafam sağa doğru fırladı. Anlam veremedim bir daha bakmaya çalışırken yine fırladı. Dedim herhalde yumruk yiyorum. Kendimi geriye attım ve bir baktımki... 2 metre boyunda 100-110 kilo bir adam. Beni gözüne kestirmiş (adam Avrupa kickbox şampiyonuymuş.). Adam beni bir dövmeye başladı. Öyle böyle dövmüyor ama. Aşağısı 30-40 kişi ve herkes kavga etmeyi bıraktı bizi izliyor. Kavga dediğin hızlıca yapılır 15-20 saniye sürer ve herkes yorulur. Geneli böyledir. Adam beni yaklaşık 3-4 dakika dövdü. Herkes bizi izliyor ve 3 arkadaşım adamı durdurmaya çalışıyor. Biri sağ kolundan biri sol kolundan tutmuş, diğeriyse sırtına çıkmış adamın boğazını sıkıp yumuşatmaya çalışıyor. Ancak adam durmuyor. Tek eliyle omzumu tutuyor, diğer eliyle yumruk atıyor. Ben de adama vurmaya çalıştım ancak adam tecrübeli. Hemen blokluyor. Saldım kendimi. Adam vuruyor diğer eliyle çekiyor, vuruyor diğer eliyle çekiyor. 2 dakika böyle dayak yedikten sonra yere düştüm. Yere düşünce adam gardını indirdi. Baktım gardını indirmiş içimde kalmasın dedim kalktım 1 tane çenesine yapıştırdım. 1 dakika daha dövdü. :D

En son polisler ayırınca bizi ayağa kalkamadım. Dünya çok güzel dönüyordu. :D polisler arabaya alıp eve götürmüştü beni.

Aklıma geldikçe yazarım daha. Lisedeyken insan biraz aptal oluyor. Artık kavgadan olabildiğince uzak duruyorum. Ancak güzel anılardı.

Son anı efsane :D .
 
Çoğunuzun eminim bir kavga anısı vardır. 😉
Anlatın dinleyelim ve bir miktar gülüp eğlenelim. 😄

Ben size eski bir kavga anımı anlatayım. Ortaokuldayız ve 8. sınıfım. Kafam allak bullak ve sınav stresi yüzümden belli oluyor. Beden eğitimi dersindeyiz. Bir tane çocuk gelmiş basket potasında tek başına basket atmaya çalışıyor. Ders başlayalı 5 dk olmuş herkes buna camdan bakıyor falan. Gittim yanına topu aldım. Dersine gitsene beden dersi bizim dedim (ben 1.65 falanım o da 1.50 falan) o da kafasını havaya kaldırıp baktı. Gitmezsem ne olur len dedi gevşek gevşek. Ben de buna gitme de gör dedim. Üzerime bir yürüdü, ben de buna basket pota direğinden destek alarak döner tekmeyi bir koydum. Çocuk yere çakıldı ama çakılış o çakılış. Tam o ara bunun ders öğretmeni geldi 10 Dk'yı geçti ne yapıyorsun evladım dışarıda dedi. Tuttu kulağından götürdü. Çocuk tabii çıkışa gel diyerek gidiyor böyle. Sonra bir arkadaşımdan öğrendim ki bu bücür ebu bekirin kardeşiymiş. Ebu bekir de okulun dayısının sağ kolu işte. Beni bir ateş bastı. Bir yandan ebu bekir ile aram bayağı iyi sorun olmaz diyorum. Bir yandan çocuğun kardeşini dövdüm kesin bir mevzu çıkacak diyorum. Ben öğle arası sınıfta yedim yemeği çıkmadım dışarı. Sonrasında unuttu galiba falan demeye başladım. Ondan sonra okul bitti. Ben o ara okuldan sonraki etütlere kalıyordum. Okul bittikten sonra etüt başlayana kadar 30dk ara var. Ben o arada yanıma Enes'i almışım geziyorum. Enes de kısa boylu sıska ama mahalleye hakim bir çocuk. Sonra ben okul bahçesinden çıktım tam bakkala gidiyorum derken önüme o çocuk çıktı. Arkasında da 7 kişi var. 2V7 yani durumumuz. Ben o ara adrenalini bir pompalamışım. Çocuk döndü bana LAN sen bana artislik yapan çocuk değil misin diye sordu. Ne artisliği diyorum ben orada (7V2 yemedi) ve bir miktar r yapıyorum. Ardından Enes geldi girdi araya o çocuğa yanımdaki çocuğa elletmem ellersen vallahi küserim bir daha konuşmam dedi bayağı zorladı(ben göstererek). Çocuk da sonra görüşeceğiz seninle sen bekle dedi bana. Ben kenardan sızdım bakkala doğru devam ettim. O çocuklar da bana gülerek okula girdiler. Ben ne utandım ne utandım anlatamam ama yanımda Enes olduğu için kavga falan çıkmadı. Sonra okul bitince direkt okul servisime doğru koştum. Servisin yanındayken gelenlere bir baktım böyle. O çocuğu okuldan çıkarken gördüm. Aramızda 20 metre vardı böyle. Nah çektim çocuğa ve bindim servisime. Koşarak geldi ama hangi servis olduğunu bilemedi. 1-2 DK bakındı sonra servisler yola çıktı o da bulamadı beni. Ertesi günü de anlatmak isterdim ama çok uzun oldu. Bir dahaki sefere artık.

Yemin ederim soluksuz okudum.
 

Geri
Yukarı