Kedi sevme terapisi

Türkçe sınavında vs. falan miyiz orada evet dışı virgul konulması gereken bir yer yok. Ki sizde koymalısınız onay ya da ret belirten cümlelere.

Sizin düşünme tarzınız değişmeyecek büyük ihtimalle, en iyisi yazmayı bırakınca başka insanları yanlış yönlendirmeyin.
 
Hem sağlık açısından hemde kızgınlık döneminin sonlanması açısından.

Ben yatıyorum @BruceWaynee daha ne kadar saçma şeyler yazarsın bilmiyorum yarın sabah hepsine bakarım merak etme.
 
@Parti Şapkası hocam sizin için de bir kaç şey yazayım, öncelikle ölüm kaçınılmaz bir son. Şimdiye kadar dört adet kedi besledim, ilk kedimi sahiplendiğimiz zaman ilkokul çağındaydım ve ergenliğimin başlarına kadar bizimle yaşadı küçük meleğim. Ne zaman ağlasam, ne zaman sevinsem, ne zaman yorgun olsam gelir göz altlarımı yalardı, sabahları uyanır uyanmaz üstüme koşar sağa sola zıplardı, pek kucağına aldırmazdı ama bakışından anlardık bizi sevdiğini. Maalesef fip belası yüzünden kaybettik. Son anlarında yanımda en sevdiği yastıkta yatıyordu ben de bilgisayardan Sanalika oynuyordum, bana son kez miyavlayıp koşar adımlarla benden uzaklaşmaya çalışmasını unutabildim desem yalan olur. Ancak benimle geçirdiği zamanlarda çok mutlu olduğunu, bize güvendiğini, karnını sevdirdiğini hatırladıkça "İyi ki sahiplenmişiz" diyorum.

Sen bile iyi anılar yaşamış olmana rağmen sonundaki travmatik finali net şekilde hatırlıyorsun. Olumsuz anılar daha net hatırlanıyor ve bence oldukça travmatik bir şey. Beslediğin evcil hayvanın ölümü kaçınılmaz olduğu için bağ kurabileceğim bir şey istemiyorum ben. Travmatik anılar yaşamak istemiyorum. 10 yıl veya 15 yıl güzel şeyler yaşarsın, ama işin sonunda 5-10 dakikalık bir travma kalır hatırında en çok. Ben buna takılıyorum ve bu yüzden de istemiyorum açıkçası.
 
Eve alınan kediler uysal olması için kısırlaştırılıyor değil mi fazla bilmiyorum.
Kedi görmediği için de.Teknoloji dilinden konuşursak kötü olan hayatını optimize edebilmek için.Bunun dışı istediğin kadar ailenden de kabul edemiyorsun çünkü senin doğanda kedileri ailenden kabul etme tarzı bir şey yok maalesef ki. En son olarak ben de diyebilirim sahiplenin sahiplenin iyi hissedersiniz asosyal takılın insanlarla gezinmek yerine kedilerle ilgilenin hayatınızın en verimli dönemini size hiç bir katkısı gerçekte olmayan sadece ayak bağı olan bir canlıya verin bir kız ya da erkek sizi değil kedilerinizi sevdiği için sizle sevgili olsun.Peki bana bir zararı var mıdır hayır yok.Bunun dışında kedi düşmanı vs. falan da değilim kotu durumda kalmış kediye yardım edebilirsiniz.Ama evde sadece kotu hayatınızı biraz iyileştirsin diye bir hayvan alıyorsanız evet bu mantıksız bir durum.
 
Kedi görmediği için de. Teknoloji dilinden konuşursak kötü olan hayatını optimize edebilmek için. Bunun dışı istediğin kadar ailenden de kabul edemiyorsun çünkü senin doğanda kedileri ailenden kabul etme tarzı bir şey yok maalesef ki. En son olarak ben de diyebilirim sahiplenin sahiplenin iyi hissedersiniz asosyal takılın insanlarla gezinmek yerine kedilerle ilgilenin hayatınızın en verimli dönemini size hiçbir katkısı gerçekte olmayan sadece ayak bağı olan bir canlıya verin bir kız ya da erkek sizi değil kedilerinizi sevdiği için sizle sevgili olsun. Peki bana bir zararı var mıdır hayır yok. Bunun dışında kedi düşmanı vs. falan da değilim kotu durumda kalmış kediye yardım edebilirsiniz. Ama evde sadece kotu hayatınızı biraz iyileştirsin diye bir hayvan alıyorsanız evet bu mantıksız bir durum.

Hayatım gayet iyi. Ayak bağı falanda olmuyor kedim bana.
 

Geri
Yukarı