Kemal Kılıçdaroğlu aday olmalı mı?

Kemal Kılıçdaroğlu aday olmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    284
Hocam evet aşağıya konulur mu evet bastım yanlışlıkla 😀

Evet dostlar bu ikisinden birisi aday olmalı kesinlikle :D (!)

Mansur başkanım :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekrem başkanım :)

ekrem başkan.png

oy verebilecek olsam, canımla tehdit edilsem yine vermem.

Anlamadım. Şimdi soru Recep Tayyip Erdoğan iktidarda kalsın mı kalmasın mı değil mi?

Arkadaşlar siz şaşırmaya başlıyorsunuz.
İlk hedef RTE'nin gitmesi sonrasına bakarız.

Bence Mansur Yavaş. O gerçek bir vatansever. İmamoğlu gibi evrenselci değil. Keşke CHP'nin başında olsa da gerçek kemalizm olan Ulusalcılığı eklese.

Bence Mansur Yavaş. O gerçek bir vatansever. İmamoğlu gibi evrenselci değil. Keşke CHP'nin başında olsa da gerçek kemalizm olan Ulusalcılığı eklese.
Gerçi o MHP kökenli ama neyse.

Evet dostlar bu ikisinden birisi aday olmalı kesinlikle :D (!)

Mansur başkanım :)
Provokatörlüğükte üstüne yok resmen. O olay hakkında adam açıklama yaptı, tabi, Araştrımak işinize gelmiyor değil mi? 😂
Ekrem başkanım :)
Hatırlatırım ki RTE, İmamoğluna kıyas İstanbul Başkanı iken daha fazla tatile çıkmış ve daha fazla dış ülkelere ziyarette bulunmuştur.
Muhalefete Muhalif olacağım diye yaptığınız saçmalıkların haddi hesabı yok.

Muhalefete Muhalif olacağım diye yaptığınız saçmalıkların haddi hesabı yok.

Peki CHP'nin 2014 sonrası Ulusalcıları/İşci Partisine benzer ideolojileri olan kişileri tasfiye etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Keşke Deniz Baykal 2010 yılında iktidara gelseydi. Şu anki Kılıçdaroğlunun ideolojisi, beni Vatan Partisine/Aydınlıkçılığa/Perinçek grubuna itti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı