Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala çıkartılacak

Ya kardesim baslayacagim Selahattin Demitasina da Osman Kavalana da. Ulan memlekette tonla problem var, millet acliktan kiriliyor ucuz ekmek icin saatlerce ekmek sirasi bekliyor adam hala 2 gunde bi ayni aciklamayi yapiyor.
 
@Yeniçocuk ona rağmen her iki günde bir aynı açıklamayı yapıyor hâlâ içimiz yanıyorken bunun teröristleri çıkartacağım demesi insanın sinirini bozuyor.
 
@Yeniçocuk ona rağmen her iki günde bir aynı açıklamayı yapıyor hâlâ içimiz yanıyorken bunun teröristleri çıkartacağım demesi insanın sinirini bozuyor.

Yani hocam kolay değil 44 yıllık süreç, para insan kaybı demek. Hâlâ mücadele veriyoruz. Böyle durumları siyasi alanda kullanımına izin verilmemeli.
 
AKP'nin zamanında yaptığı doğu politikasını yapmaya çalışıyorlar da doğudan oy toplayacağız diye batıdan kaybediyorsunuz.

Bu siyasi partilerde hiç mi danışman ya da akıllı birisi yok arkadaş? Bir şeyi analiz etmeden halka sunmayın, kendi ayağınıza sıkmaktan başka bir şey değil. Türkiye'nin büyük bir çoğunluğu batıdayken doğudan birkaç oy için değmez bu hamle.

Ülkeyi emanet edecek adam yok. :D Birini göndermek istiyoruz, geleceğin aynı şeyleri yapmayacağına dair bir garantimiz yok. Al birini, vur ötekine. Şu ankileri göndermek her türlü şart artık ama adam gibi birini bulmak lazım. Yoksa bir şey değişmeyecek, sadece ad değişecek.
 
@Ecmel tam tersine halkın nefretini kazanıyorlar.
Doğu tarafında bahsettiği şahısların çıkmasını isteyen epey kişi var. Onlardan oy toplamaya çalışıyorlar da işe yaramaz o hamle. Batıdan kaybedecekleri daha büyük olur. Bunu analiz etmek için deha olmaya gerek yok. Fakat görüyoruz ki eleştirdikleri adamların hatalarını, kendileri de yapıyor.
 

Geri
Yukarı