Kemal Kılıçlaroğlu blöf mü yapıyor?

Makaleler
15
Şimdi benim kafam karıştı. Kemal mi aday olur Mansur mu? Ben şahsen Ankara'da bir üniversite öğrencisi olarak Mansur'dan memnunum. Devletin yapmadığı çoğu şeyi kendisi yaptı. Ama Kemal'in halen şaka yaptığını ve aday zamanları geldiğinde Mansur'un çıkacağını düşünüyorum. Eğer Kemal çıkarsa gençler de oy vermez. CHP'nin tek yolu bana göre Mansur Yavaş.

Temiz siyaset yapalım sonra konu bam diye kilitleniyor.

Şimdi benim kafam karıştı. Kemal mi aday olur mansur mu? Ben şahsen Ankara'da bir üniversite öğrencisi olarak Mansur'dan memnunum. Devletin yapmadığı çoğu şeyi kendisi yaptı. Ama Kemal'in halen şaka yaptığını ve aday zamanları geldiğinde Mansur'un çıkacağını düşünüyorum. Eğer Kemal çıkarsa gençler de oy vermez. CHP'nin tek yolu bana göre Mansur Yavaş.

Temiz siyaset yapalım sonra konu bam diye kilitleniyor.

Demokrat amcanın şaka yapacağını sanmıyorum. Halk verdiği vaatlere zaten güvenmiyor. Eğer aday olursa dediğiniz gibi halk CHP'ye oy vermez akp bu sefer de kesin kazanır. Şahsen ben zafer partisinden yanayım fakat tanınan bir parti değil gençler dışında.

Siyaset öyle çocuk oyuncağı olamaz. Neden "ben aday olacağım." imajı veriyor, şaka olsun diye mi? Herhangi bir mantığı var mı bunun?

Akşener varken KK aday olmaz. Adayı yıprattırmamak için gerçek adayı açıklamıyorlar. Büyük ihtimalle ya İmamoğlu ya Mansur Yavaş. İmamoğlu'nun aday olma ihtimali çok daha yüksek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu aralar ne yaptığı belli değil. Boş yere türban konusunu açtı ülkemiz bu sorunu çoktan çözdü şu an birinci konu ekonomi olmalı.

Devamlı halkın istemediği konuları açıp duruyor. Türban konusu hdp yanlısı olmak vs. Böyle giderse hiç oy alamayacak zaten.

Seçmene ve partisine kendinisinin özgüvenli olduğunu gösteriyor. Bunun nedeni başbakan olmak için. Zaten kendi kazanamayacağını biliyor. Benim için Zafer, Memleket, Deva, Gelecek Partileri vb. ittifak kursalar daha güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı