lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
uyarı= bu basligin amacı kavga veya tartisma yaratmak degildir. Tek amac farkli dunya goruslerini anlamaktir. Bu sebeple herkesten sadece kendi durusunu aciklamasi rica edilir. Baskasinin inancini elestirmeyin. Curutmeye calismayin veya 'saçma' 'yanlış' gibi ifadelerle hor gormeyin. Herkesin kendini tanimlama sekline ve felsefesine saygi duyulmalidir. Asagilayici bir dil kullanilmamalidir. Ayni sekilde din propagandasi yapmak veya yorumlara sırf "ateist" yazdı diye 'haha' 'begenmedim' gibi kiskirtici tepkiler birakmak da konu amacina aykiridir. Bu temel saygi kurallarina uymayanlar raporlanacaktir.
Birinin durusunu daha iyi anlamak icin soru sorabilirsiniz. Ama amac saldirmak veya curutmek degil. Sadece ogrenmek olmalidir.
Pozisyonunuzu aciklarken 'temel gerekceniz nedir' 'kendinizi nasıl tanimliyorsunuz' sorularını acıklayıp acıklamamanız tamamen sizin tercıhınızdedır.
Unutmayin. Buradaki kurallar genel forum kurallarina ektir. Kisisel saldiri ve benzeri davranislar yasaktir.
Umarim herkes icin aydinlatici ve saygili bir konu olur.
Merhaba.
Ben bir agnostigim.
Sizin inanc veya felsefi durusunuz nedir? Kendinizi nasıl tanimliyorsunuz? Ve temel gerekceniz nedir?
Birinin durusunu daha iyi anlamak icin soru sorabilirsiniz. Ama amac saldirmak veya curutmek degil. Sadece ogrenmek olmalidir.
Pozisyonunuzu aciklarken 'temel gerekceniz nedir' 'kendinizi nasıl tanimliyorsunuz' sorularını acıklayıp acıklamamanız tamamen sizin tercıhınızdedır.
Unutmayin. Buradaki kurallar genel forum kurallarina ektir. Kisisel saldiri ve benzeri davranislar yasaktir.
Umarim herkes icin aydinlatici ve saygili bir konu olur.
Merhaba.
Ben bir agnostigim.
Sizin inanc veya felsefi durusunuz nedir? Kendinizi nasıl tanimliyorsunuz? Ve temel gerekceniz nedir?